Το… ράβε ξήλωνε βλέπουν να εκτυλίσσεται καθημερινά στα μάτια τους οι καταστηματάρχες του παραλιακού δρόμου των Ιτεών, σε μία από τις βασικές εισόδους – εξόδους της Πάτρας.

Τους τελευταίους δύο μήνες έχουν περάσει κατά καιρούς συνεργεία, της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, της ΔΕΥΑΠ για να προχωρήσουν σε διάφορες εργασίες, σκάβοντας τον δρόμο και κόβοντας την είσοδο μπροστά από τα καταστήματά τους.

Με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την δουλειά τους και για τον τζίρο των μαγαζιών τους από την στιγμή που με δυσκολία μπορεί να μπει πελάτης στο κατάστημά τους.

Οι επαγγελματίες της περιοχής, έτσι, έχουν αγανακτήσει με την συχνότητα των εργασιών που γίνονται και αυτό που ζητούν από τους εκάστοτε αρμόδιους φορείς είναι να τους αφήσουν να δουλέψουν, σε μία εποχή όπου ήδη υπάρχει αρκετή αναδουλειά αφού και η συνοικία στην οποία βρίσκονται είναι αρκετά φτωχική με ένα μεγάλο μέρος των κατοίκων να είναι άνεργοι.

Αυτό που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη αγανάκτηση στους καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται, εκεί είναι ότι οι περισσότερες από τις εργασίες που γίνονται κάθε τόσο στον δρόμο, οφείλονται στα λάθη που έκαναν τα προηγούμενα συνεργεία που βρίσκονταν εκεί. 

Το ένα συνεργείο, δηλαδή, διορθώνει τα λάθη του άλλου και πάει λέγοντας…