Ο μικρός Tiyo Satrio από την Ινδονησία είναι ένα 11χρονο αγόρι που γεννήθηκε χωρίς χέρια και πόδια.  Ο ίδιος όμως αρνείται να αφήσει αυτή την κατάσταση να τον εμποδίσει στη ζωή του και μάλιστα η αγαπημένη του δραστηριότητα είναι να παίζει playstation. Παρόλο που χρειάζεται βοήθεια για να ντυθεί και να κινηθεί οπουδήποτε είναι τόσο καλός στο γράψιμο κρατώντας το στυλό με το στόμα, ώστε συμβαδίζει με τους υπόλοιπους συμμαθητές του. Η μαμά του Tiyo, Mimi δεν είχε ιδέα για το ότι ο γιος της δεν είχε άκρα σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Ακόμη και όταν γεννήθηκε δεν της είπαν αμέσως για την κατάσταση του γιου της.

«Η μαία είπε ότι ήταν όλα φυσιολογικά. Μου είπε ότι είναι καλό, φυσιολογικό και υγιές. Εγώ γέννησα στη μέση της νύχτας και μου το είπαν το επόμενο απόγευμα» είπε η ίδια και πρόσθεσε ότι αρχικά σοκαρίστηκε αλλά συνειδητοποίησε ότι δεν είχε καμία επιλογή για να αντιμετωπίσει την κατάσταση. «Έμεινα έκπληκτη. Νόμιζα ότι θα ήταν φυσιολογικό όπως και τα υπόλοιπα παιδιά μου μέχρι να έχω το νεότερο σε αυτή την κατάσταση» είπε επίσης και ανέφερε ότι τώρα αισθάνεται μια χαρά και έχει αποδεχτεί αυτή την κατάσταση.

Οι γονείς του αναφέρουν ότι ο μικρός έκανε μεγάλη προσπάθεια για να ζήσει μια φυσιολογική ζωή και να κάνει πράγματα όπως τα υπόλοιπα παιδιά. Αγαπάει να παίζει παιχνίδια στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας το στόμα του ενώ ο ίδιος εξακολουθεί να χρειάζεται βοήθεια για να ντυθεί και να πλυθεί. Το αγαπημένο του παιχνίδι είναι το playstation μόλις γυρνάει από το σχολείο ενώ το μόνο παράπονο των γονιών του είναι ότι δεν έχουν καμία βοήθεια από το κράτος.