Δεν μπορεί να μην είχες πάρει «χαμπάρι» πως κάτι νέο συμβαίνει στα Ψηλαλώνια!

Τα ζεστά πρωινά του Ιουνίου ο Ντίνος Διαμαντής, η Ρούλα Παπαδοπούλου και η Κρυσταλίνα Διονυσοπούλου ήταν εκεί και μαζί με πολύ κόσμο ακόμα, δημιουργούσαν…

«Έτρεχαν» να ολοκληρώσουν το project που λέγεται Maverick, το οποίο είναι το ολοκαίνουριο restaurant-cocktail bar στην όμορφη πλατεία της πόλης που διαμορφώθηκε έτσι, για να φιλοξενήσει το όνειρο του γνωστού bartender που μαζί με την γυναίκα της ζωής του Κρυσταλίνα, φιλοδοξούν να κάνουν νέους φίλους και να μας δώσουν περισσότερες εναλλακτικές στην ερώτηση του «που θα πάμε σήμερα;»!

Μαζί στην ζωή και συνεργάτες πια, κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά τους και μάλιστα πολλά υποσχόμενο.


Σε απόλυτη σύμπλευση με τις επιταγές της εποχής για μια πολύπλευρη εμπειρία διασκέδασης, το Maverick άνοιξε τις πόρτες του πριν λίγες ημέρες με επιρροή από τη Νέα Ορλεάνη (το καταλαβαίνεις από την 1η ματιά στους καταλόγους του).

Το διεθνές γαστρονομικό κίνημα της Νέας Ορλεάνης που σχεδιάστηκε για να συνδυάζει καθαρές και ζωηρές γεύσεις και να αναδεικνύει τις γαλλικές, ισπανικές αφρικανικές και πολλές ακόμα επιρροές στο φαγητό, έφτασε στην Πάτρα πολλά υποσχόμενο.

Ποτό, cocktails (καλοφτιαγμένα να είστε σίγουροι), μουσική και design έχουν ξεχωριστό στυλ. Ξεκινούν από το πρωί με καφέ και νόστιμα σνακς, συνεχίζουν με μεσημεριανό και βραδινό φαγητό που συνδυάζουν με μια ενημερωμένη λίστα κρασιών.


Το Maverick εκτός από μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή που συνιστούμε ανεπιφύλακτα, είναι μια ακόμα απόδειξη για το πόσο πολύ λατρεύουμε αυτή την πόλη και πόσο μας βγάζει κάθε φορά ασπροπρόσωπους παρά τις όποιες δυσκολίες.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως σιγά σιγά η Πάτρα μετατρέπεται σε Μέκκα των bar restaurants σε πανελλήνιο επίπεδο, αλλά και ένας σημαντικός προορισμός.

Η νέα επιχείρηση δεν μετά παρά μόνο λίγες μέρες ζωής και έχει καταφέρει ήδη να ξεχωρίζει, αλλά και να παρελαύνει στα facebook και instagram newsfeed μας.