Το Σάββατο 9 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ημέρα αθλητισμού στις εγκαταστάσεις του Sao Beach Bar στη παραλία της Κάτω Αχαΐας.

Η ημέρα περιελάμβανε αγώνες 3αθλου (ταχύτητες, ακόντιο και σφαίρα) ενώ συμμετείχαν πολλοί μικροί αθλητές από τους συλλόγους: ''Αίολος'' με Προπονητή τον Απόστολο Μάρκο, ο σύλλογος ''Αστέρια Κ. Αχαΐας'' με προπονητής τον Παναγιώτη Έρδα και το ''Ολύμπια Club'' με προπονητή τον Ζαφείρη Ρέλλο.

Οι διακεκριμένοι αθλητές της ελευθέρας πάλης Ιάσονας Παπαθανασόπουλος, (2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων 2016) και Γιώργος Κάραλης (2η θέση στο πανελλήνιο παμπαίδων Α 2016), δίδαξαν στους μικρούς τα μυστικά της πάλης και πραγματοποίησαν επίδειξη πάλης στην άμμο, εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκόμενους.  

Παρευρέθηκαν επίσης ο κ. Άκης Μπαχράς, Υπεύθυνος για θέματα Αθλητισμού του Δήμου Δήμης, καθώς και πολλοί γονείς.

Η εκδήλωση έληξε με απονομή αναμνηστικών μεταλλίων και διπλωμάτων στους συμμετέχοντες και χαιρετισμούς από τον προπονητή του συλλόγου Ολύμπια Club κ. Ζαφείρη Ρέλλο, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τόσο όσους συντέλεσαν στην διοργάνωση της αθλητικής ημέρας, όσο και τους γονείς για την στήριξη, ευχήθηκε καλό καλοκαίρι και ανανέωσε το ραντεβού για το 2017.