Το καλοκαίρι είναι η εποχή των γάμων, για αυτό είτε παντρεύεται η κολλητή σου, η αδερφή σου, η συνάδελφός σου, είτε το κορίτσι που ερωτεύθηκε ο καλύτερός σου φίλος, σίγουρα θα περάσεις χρόνο με μια… μέλλουσα νύφη.

Θα έχεις ήδη παρατηρήσει ότι είναι πολύ αγχωμένη, όσο κι αν προσπαθεί να το κρύψει, για αυτό αν θέλεις να της συμπαρασταθείς, δες σύμφωνα με το joytv 6 ερωτήσεις που δεν πρέπει ποτέ να κάνεις:

1.Είσαι σίγουρη για αυτό που πας να κάνεις; Δεν προγραμμάτιζες να την ρωτήσεις, απλά προέκυψε την ώρα που σου έλεγε τους προβληματισμούς της. Όχι, δεν είσαι εκεί για να την καταλάβεις, είσαι εκεί για να της λες αυτό που θέλει να ακούσει… μέχρι τον γάμο τουλάχιστον!

2.Φοβάσαι ότι θα το μετανιώσεις; Εννοείται ότι φοβάται, δεν είναι φτιαγμένη από πέτρα! Απλά πες της ότι αποκλείεται να το μετανιώσει κι είσαι καλυμμένη.

3.Κάνεις κάποια δίαιτα πριν τον γάμο; Αν δεν το αναφέρει εκείνη, γιατί να της χαλάσεις τη διάθεση;

4.Γιατί έχεις νεύρα; Γιατί προετοιμάζει ολόκληρο γάμο! Ακόμα κι οι ψυχολόγοι λένε ότι είναι ίσως μία από τις πιο αγχωτικές περιόδους στη ζωή ενός ανθρώπου.

5.Πότε θα κάνετε παιδιά; Ακόμα δεν έχουν ανοίξει τα δώρα, δεν έχουν κάνει τον πρώτο συζυγικό καυγά κι εσύ αναρωτιέσαι για παιδιά;

6.Πως είναι το νυφικό σου; Δεν θα στο αποκαλύψει τώρα, θέλει να το δεις την ημέρα του γάμου. Επίσης, μόλις της θύμισες ότι έχει ακόμα 3 δοκιμές με τη μοδίστρα πριν δει το τελικό αποτέλεσμα!