Είναι κάτι σαν «πρωτόκολλο» για τον Βασίλη Καρρά!

Σε κάθε επίσκεψη του στην Πάτρα περνά από τον καλό του φίλο ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Μιχόπουλο (ιδιοκτήτης του café bar Ωδείο).

Και όταν λέμε περνά δεν εννοούμε απλά ένα «γειά» αλλά μια βραδιά με πολύ καλή διάθεση, πειράγματα, αστεία και έναν μεγάλο καλλιτέχνη σε χαλαρές στιγμές.

Έτσι βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στα σκαλάκια της Γεροκωστοπούλου και στον καλό του φίλο με τον οποίο γνωρίζονται πολλά χρόνια από τότε που ο «άρχοντας» του λαϊκού τραγουδιού έκανε τα πρώτα του βήματα.


Ο κ. Μιχόπουλος είναι κατά κάποιον τρόπο το «γούρι» του Βασίλη Καρρά αφού πριν από κάθε εμφάνιση του στην πόλη φροντίζει να τον συναντά.

Ο τραγουδιστής κάθισε έξω στα τραπεζάκια στο τέλος των σκαλοπατιών της Γεροκωστοπούλου και όπως ήταν αναμενόμενο έγινε ψηλοντόρος αφού οι διερχόμενοι, ανεξάρτητα από το αν στην πλειοψηφία του έχουν πιο «εναλλακτικά ακούσματα», τον αναγνώρισαν αμέσως.

Στην παρέα ήταν φίλοι του από την Πάτρα, ενώ όταν πέρασε η ώρα μπήκαν μέσα για να ακούσουν μουσική και τα τραγούδια του (πάντα τον τιμά το μαγαζί) και να συνεχίσουν την διασκέδαση τους.

Να σημειώσουμε πως ο Βασίλης Καρράς μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη θα εμφανιστούν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, απόψε το βράδυ (09/07)!