Με καλές παρουσίες και πέντε μετάλλια ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους, στους αγώνες Νοτίου Ελλάδας στην κατηγορία των κορασίδων, οι αθλήτριες ενόργανης γυμναστικής του Άτλαντα Πατρών, Αθανασία Ντάσκα και Νεφέλη Λεβαντή.

Συγκεκριμένα η Αθανασία Ντάσκα κατέκτησε τέσσερα μετάλλια: το χρυσό στη δοκό με 12.200 βαθμούς, το ασημένιο στο σύνθετο ατομικό και στο άλμα με 13.500 βαθμούς και το χάλκινο στις ασκήσεις εδάφους με 12.250 βαθμούς, ενώ τερμάτισε τέταρτη στο δίζυγο με 10.600 βαθμούς.

Από την πλευρά της, η Νεφέλη Λεβαντή, όπως αναφέρει το matchaxaias, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη δοκό με 11.600 βαθμούς, ενώ ήταν πέμπτη στο έδαφος και στο άλμα με 12.000 και 13.200 βαθμούς, αντίστοιχα.

Επίσης αγωνίστηκαν από τον πατρινό σύλλογο και η Λεμονιά Τσοπάνογλου με την Ανθή Θεοδοσοπούλου. Μετά το τέλος των αγώνων ο προπονητής Ηλίας Τσοπάνογλου δήλωσε: «Τα μετάλλια στις κατηγορίες παγκοραδιδων και κορασίδων είναι σίγουρα ένας πολύ καλός απολογισμός.

Δουλεύουμε σκληρά και σε βάθος με αποτέλεσμα η ενόργανη γυμναστική της Πάτρας από το 2000 και μετά να βρίσκεται συνέχεια σε πολύ ψιλό επίπεδο». 

(Στη φωτογραφία από αριστερά η χορογράφος Μαίρη Παπαδοπούλου, οι αθλήτριες Αθανασία Ντάσκα, Νεφέλη Λεβαντή και ο προπονητής Ηλίας Τσοπάνογλου).