Η Ντένια Παράσχη είναι η κοπέλα που πριν μερικούς μήνες είχε συγκινήσει το πανελλήνιο, όταν διαγνώσθη με σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδιά και χρειάστηκε να ταξιδέψει στην Αμερική, σε εξειδικευμένο κέντρο, για τη θεραπεία της. 

Σήμερα, πέντε μήνες μετά, η 28χρονη βρίσκεται στο σπίτι της στη Ζάκυνθο. Επέστρεψε μόλις την Πέμπτη, αφού ολοκλήρωσε τη θεραπευτική αγωγή που της συνέστησαν οι γιατροί στην Αμερική και αφότου οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν τη θετική εξέλιξη στην υγεία της.

Μάλιστα, στο σπίτι της Ντένιας στη Ζάκυνθο, με αφορμή την επιστροφή της στήθηκε μεγάλο γλέντι, αφού συγγενείς και φίλοι ήθελαν να την σφίξουν στην αγκαλιά τους και να της ευχηθούν να είναι σιδερένια. 

Η διάγνωσή της το χειμώνα με τη σπάνια μορφή καρκίνου είχε «πάγωσε» την οικογένειά της, αφού δεν διέθετε τα χρήματα που απαιτούνται για την αντιμετώπισή της. Όμως, η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για βοήθεια, που απηύθυνε η οικογένεια της νεαρής κοπέλας, ήταν τεράστια με αποτέλεσμα να μεταβεί στην Αμερική για τις θεραπείες που της έσωσαν τη ζωή.