Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα ένωσαν τις φωνές τους για πρώτη φορά το χειμώνα που μας πέρασε και εν συνεχεία της συνεργασίας τους αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα βασισμένο στο λαϊκό τραγούδι.

Το αποτέλεσμα λοιπόν είναι μία σειρά μαγικών παραστάσεων που αποθεώνονται επάξια από το κοινό ενώ τα ''μαγικά χαρτάκια'' των συναυλιών γίνονται sold out, ενώ πήραν αλλεπάλληλες παρατάσεις.

O θρίαμβος συνεχίστηκε και στην Πάτρα. Οι τρεις γνωστές ταλαντούχες καλλιτέχνιδες έδωσαν μία εξαιρετική συναυλία στα Παλαιά Σφαγεία για το Πατρινό κοινό το βράδυ της Πέμπτης 30 Ιουνίου. 

Μαζί τους στη σκηνή έπαιξε η ομάδα 9 εξαιρετικών μουσικών που ενώνει την Ανατολή με τη Δύση. 

Από το σπουδαίο αυτό πρόγραμμα δεν έλειπαν οι μεγάλοι δημιουργοί όπως Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Τσιτσάνης, Παπαϊωάννου, Ξαρχάκος, Λοΐζος, Ζαμπέτας αλλά και Πάνου, Καλδάρας, Μητσάκης, Μούτσης, Σπανός, Νικολόπουλος.

Επίσης ακούστηκαν σμυρναίικα, παραδοσιακά και σύγχρονα τραγούδια που βρίσκουν τη θέση τους με τρόπο απλό, αλλά μαγικό από τις τρεις κυρίες του ελληνικού πενταγράμμου.

#tsaligopoulou #τσαλιγοπουλου #crazy #voice #greece #patra #politeia @argi1roula

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Giannis Papa (@giannispapa) στις


Ένα μεγάλο ''γλέντι'' στήθηκε με την Ελένη Τσαλιγοπούλου να μην διστάζει να ανέβει πάνω στην καρέκλα προτρέποντας τον κόσμο να διασκεδάσει ελεύθερα και να γλεντήσει με την ψυχή του. 

Με χαρά και μεγάλο σεβασμό οι τρεις αγαπητές ερμηνεύτριες τραγούδησαν όλα αυτά που διατηρεί μέσα μας η μνήμη, τραγούδια που μένουν ανεξίτηλα στο χρόνο με τις αυθεντικές τους εκτελέσεις αλλά και διασκευασμένα.

«Κάθε μας παράσταση θέλουμε να είναι μία γιορτή». Αυτό μας υποσχέθηκαν με μια φωνή κι αυτό ακριβώς έγινε στον χώρο των Παλαιών Σφαγείων, όπως θα διαπιστώσετε και μέσα από τον φωτογραφικό φακό του patrasevents.gr, ο οποίος εξασφάλισε για εσάς πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον συναυλιακό χώρο.Δείτε περισσότερες φωτογραφίες: