Η Πέγκυ Ζήνα ετοιμάζεται για το δικό της μελωδικό καλοκαίρι και έρχεται στην Πάτρα για ένα μοναδικό live την Πέμπτη 21 Ιουλίου, στις 9:30 μμ στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών (πρωην Πολιτεία)

Ανανεωμένη, ύστερα από ένα άκρως δημιουργικό χειμώνα, γεμίζει τις αποσκευές της μουσικές και επιτυχίες 20 χρόνων και ξεκινά περιοδεία ανά την Ελλάδα.

Με μια εξαιρετικά προσεγμένη παραγωγή, έχοντας στο πλευρό της συνεργάτες που μαζί, χρόνια τώρα, δημιουργούν μοναδικές βραδιές και εμφανίσεις, «σαλπάρει» για περισσότερους από 20 προορισμούς σε όλη τη χώρα, με πρώτο σταθμό το Βεάκειο θέατρο Πειραιά.

Η Πέγκυ Ζήνα που διανύει την καλύτερη φάση της καριέρας της, φορτωμένη εμπειρίες και επιτυχίες, έχει σχεδιάσει γι αυτό το καλοκαίρι ένα διαφορετικό, ένα ξεχωριστό πρόγραμμα εμφανίσεων. Έχει επιλέξει να τραγουδήσει σε ανοιχτούς συναυλιακούς χώρους, θέατρα και γήπεδα, με σκοπό να έρθει όσο πιο κοντά γίνεται στο κοινό της.

Ύστερα από έναν ιδιαίτερα πλούσιο καλλιτεχνικό χειμώνα και μια σεζόν κατά την οποία κέρδισε το κοινό και με νέους ρόλους, όπως αυτόν του μέντορα στο X Factor, έχει ετοιμάσει με τους συνεργάτες της μια μουσική συναυλία, μια φρέσκια πρόταση, που περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες, παλιές και νέες, επιτυχίες της.

Η Πέγκυ Ζήνα, ξέρει όσο λίγοι καλλιτέχνες, να αγκαλιάζει και να τα ταξιδεύει το κοινό, με τα τραγούδια της και τις ερμηνείες της. Βαθιά αυθεντική λαϊκή φωνή, κυρίαρχη πάνω στη σκηνή, show woman αλλά και δωρική όπου χρειάζεται, έχει σχεδιάσει γι αυτό το καλοκαίρι μία περιοδεία που θα μείνει αξέχαστη.

INFO:
Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016
Ώρα έναρξης : 21.30
Προπώληση 13 ευρώ Ι Ταμείο 15 ευρώ

προπώληση σε:
Θέατρο Λιθογραφείον / Lithografion Theatre
Karamouzis Οπτικά, Discover Your Way Γωνιά του βιβλίου - Βιβλιοπωλεία Παπαχρίστου
Ηχοτοπος- ΑRT CAFE Βιβλιοπωλείο Το Δόντι