Τα 50 χρόνια της ιστορίας της θα γιορτάσει την Παρασκευή 1 Ιουλίου η Νίκη Προαστίου σε μια λαμπρή εκδήλωση που θα γίνει στο γήπεδό της στο Προάστιο και θα παρουσιάσει ο Δημήτρης Σαρρής και η Γεωργία Κοσμά.

Θα τιμηθούν άνθρωποι που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την ιστορία του συλλόγου και για την προσφορά τους. Συγκεκριμένα θα γίνουν βραβεύσεις στους ανθρώπους που στελέχωσαν την πρώτη διοίκηση και την πρώτη 11άδα το 1966, καθώς και στις ομάδες που κέρδισαν άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

Η φετινή ήταν η 5η φορά που η Νίκη πανηγύρισε άνοδο στην Α’ Κατηγορία. Επίσης, θα τιμηθούν οι παλιοί διαιτητές Χρυσοβέργης, Κόττικας, Περδικάρης, οι οποίοι έχουν φορέσει την φανέλα της Νίκης, καθώς και άνθρωποι από το τμήμα μπάσκετ και το χώρο της δημοσιογραφίας.

Θα γίνει επίσης η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου «Η γοητεία μιας 50χρονης» στο οποίο γίνεται αναδρομή στην ιστορία της Νίκης. Η βραδιά θα κλείσει με απονομές στις ομάδες των ακαδημιών που συνέβαλαν στο φετινό «τρεμπλ» και στην συνέχεια θα ακολουθήσει γλέντι με την «Κεφάτη Κομπανία».