9o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ ΠΑΤΡΑΣ-ΑΧΑΪΑΣ

29/ 6 ΕΩΣ 1/7 /2016

ΠΡΟΑΥΛΙΟ 7ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΛΙΑ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας – Αχαΐας στα πλαίσια του «Πολιτιστικού Ιούνη», μετά την 1η  Χορωδιακή Συνάντηση, την 8η Εαρινή Παμπατραϊκή έκθεση Τέχνης και την έκθεση Φωτογραφίας που συνεχίζεται μέχρι τις 30  Ιουνίου 2016 στον εκθεσιακό χώρο των Παλιών Δημοτικών Λουτρών, σας προσκαλεί στις τριήμερες εκδηλώσεις του που θα γίνουν στον προαύλιο χώρο του 7ου γενικού λυκείου στην παλιά λαχαναγορά στις 29, 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου 2016.

• Την Τετάρτη 29/6 και ώρα 9.00 μ.μ. θα παρουσιαστούν χοροί Λάτιν από το αντίστοιχο τμήμα του Πολιτιστικού μας Κέντρου.

Αμέσως μετά το ροκ συγκρότημα «ΔΙΣ ΑΡΕΣΤΟΙ » θα μας διασκεδάσει με έντεχνα ροκ ελληνικά και ξένα τραγούδια.

• Την Πέμπτη 30/6 και ώρα 7.30 μ.μ. η ομάδα «X SALTIBAGOS » με κλόουν και δράσεις για παιδιά θα διασκεδάσει του μικρούς μας φίλους.

Στη συνέχεια η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού μας Κέντρου, θα παρουσιάσει το έργο: «Με τα μάτια του Τσέχωφ- Πέντε κωμικές ιστορίες»  

• Την Παρασκευή 1/7 και ώρα 9.00 μ.μ, θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί και λαϊκοί χοροί του τόπου μας από το τμήμα Παραδοσιακών του Πολιτιστικού μας Κέντρου, τον Σύλλογο «Ελλήνων Χορός» και την χορευτική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγιος Αθανάσιος Κρήνης».

Αμέσως μετά θα μας διασκεδάσει η Κομπανία του Πολιτιστικού μας Κέντρου με έντεχνα λαϊκά και ρεμπέτικα, κλείνοντας την βραδιά και το 9ο Φεστιβάλ μας.

• Σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου, οι μαθητές του Εικαστικού τμήματος θα παρουσιάσουν τα Έργα που έγιναν τη χρονιά που πέρασε.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.