Παρακάτω λοιπόν παρουσιάζονται κάποιοι τρόποι για να μετατρέψετε το one night stand σε σχέση!

1. Χιούμορ: Το μοναδικό πράγμα που εκτιμάται από όλους τους άντρες γιατί είτε το πιστεύετε είτε όχι, το μεγάλο στήθος καμιά φορά τους χαλάει! Αν λοιπόν βάλετε σε εφαρμογή το χιούμορ σας τότε πολύ πιθανό να πετύχετε πολλά! Ξυπνάτε λοιπόν έπειτα από μία νύχτα πάθους, δίπλα σε έναν σχεδόν άγνωστο και η μόνη ανάμνηση που έχετε είναι μία... θολούρα! Βάλτε τα γέλια και κάντε, όσο μπορείτε χιουμοράκι! Το να σηκωθείτε πανικόβλητη και να αρχίσετε να ψάχνετε τα ρούχα σας ψιθυρίζοντας πόσο μεγάλο λάθος ήταν αυτό που κάνατε, θα του δημιουργήσει την εντύπωση της υστερικής και ανώριμης. Κάτι το οποίο ούτε σέξι λες ούτε και γοητευτικό.

2. Επικοινωνία: Ποιο είναι το κλειδί μιας σχέσης εκτός από το sex; Η επικοινωνία φυσικά! Αν λοιπόν έχετε καψουρευτεί τον... επιβήτορα της προηγούμενης βραδιάς, και θέλετε κάτι παραπάνω, τότε δε βλάπτει να ρίξετε γέφυρες επικοινωνίας και ότι πετύχετε. Μπορείτε δηλαδή να τον πάρετε ένα τηλέφωνο και να του πείτε πόσο ωραία περάσατε και πως δεν μπορείτε να βγάλετε από το μυαλό σας τη βραδιά που είχατε! Αν είστε και λίγο πιο θαρραλέα, μπορείτε να του προτείνετε και έναν καφέ ή ένα ποτό! Και αν σας πει όχι, δε βαριέστε; Δεν θα πεθάνουμε κιόλας...

3. Αυτοπεποίθηση: Όπως είπαμε και παραπάνω, το να μετατρέψεις μία σεξουαλική σχέση σε κανονική, απαιτεί αυτοπεποίθηση, τόλμη και γοητεία! Με λίγα λόγια, αν έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό και τις δυνάμεις σου έχεις κάνει την μισή δουλίτσα! Έχε πάντα στο νου σου, ότι υπάρχει και το ενδεχόμενο της χυλόπιτας, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να σε πάρει από κάτω. Στο χέρι σου είναι αν θα συνεχίσεις τη σχέση με τα δεδομένα ως έχουν, ή θα επιλέξεις να το κόψεις γιατί σου είναι... δυσβάσταχτο να τον έχεις και να... μην τον έχεις! Θυμήσου πάντως, ότι θέλει κότσια και αποφασιστικότητα να τελειώσεις ή να αλλάξεις μία κατάσταση, η οποία μέχρι τώρα βόλευε και τους δυο σας.

4. Μία νέα αρχή: Λένε ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός οπότε, εφόσον η δική σας κάπου το έχασε, μπορείτε να επανορθώσετε γιατί ποτέ δεν είναι αργά! Εφόσον λοιπόν το θέλει κι αυτός, γιατί αν δεν υπάρχει θέληση και από τις 2 πλευρές, δε γίνεται δουλειά, μπορείτε ωραιότατα να κάνετε διάφορα πράγματα μαζί, τα οποία δεν θα συμπεριλαμβάνουν sex ή τουλάχιστον δεν θα είναι το σημείο αναφοράς. Μπορείτε να πάτε ένα σινεμά, για ένα φαγητό, έστω για παγωμένο γιαούρτι στο παγκάκι! Το θέμα είναι να υπάρξει η επικοινωνία και να πείτε πράγματα που δεν θα περιλαμβάνουν βογγητά και άναρθρες κραυγές, καταλήγει το queen.