Η μεγάλη βραδιά των νικητών έφτασε.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το μεγάλο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού θα γίνει την Δευτέρα 27 Ιουνίου στο πολυχώρο Έπακρον στο Μιντιλόγλι.

Είναι μια σημαντική εκδήλωση για όλη την αθλητική οικογένεια της Δυτικής Ελλάδος, που έχει σκοπό να αναδείξει και να τιμήσει αθλητές και ομάδες που διακρίθηκαν στην αθλητική περίοδο που τελείωσε, μια συνδιοράνωσης της Περιφέρειας Δυτικής Αχαΐας υπό την Αιγίδα της  ΕΠΣ, ΕΣΚΑΗ , OXEκαι ΕΣΠΕΠ.

Βραδιά λάμψης, βραδιά αστέρων, όπως αρμόζει στους κορυφαίους της φετινής χρονιάς. Οι πρώτοι, οι καλύτεροι της φετινής περιόδου δίνουν ραντεβού την Δευτέρα το βράδυ σε μια σπουδαία εκδήλωση που θα είναι αφιερωμένοι σε αυτούς.  Μεγάλα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού θα βραβευτούν και θα τιμήσουν την φετινή βραδιά των νικητών. Ο Κώστας Κατσουράνης που έχει γράψει την δική του ιστορία στο ελληνικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αλλά και στις επιτυχίες της εθνικής ομάδας θα είναι από τα τιμώμενα πρόσωπα. Ο Μπάνε Πρέλιεβιτς, μια ηγετική φυσιογνωμία που μάγεψε στα παρκέ των γηπέδων του μπάσκετ με τις εμφανίσεις του και νυν πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, θα τιμήσει με την παρουσία του την φετινή βραδιά των νικητών. Νίκος Αργυρόπουλος και Άγγελος Τσάμης, δυο πολύ καλοί φίλοι εντός και εκτός γηπέδων, θα βραβευτούν για την σπουδαία καριέρα τους σε Ελλάδα και εξωτερικό στο μπάσκετ. Ο διεθνής  διαιτητής μπάσκετ Χρήστος Χριστοδούλου, η πρωταθλήτρια κολύμβησης Νόρα Δράκου και ο διεθνής πολίστας Χριστόφορος Κολόμβος λίγες ημέρες πριν πετάξουν για το Ρίο της Βραζιλίας όπου θα εκπροσωπήσουν την Πάτρα και την Αχαΐα στους Ολυμπιακούς αγώνες θα είναι μαζί μας την Δευτέρα το βράδυ για να βραβευτούν. Ο Ανδρέας Φούρας, ο Αχαιός πολιτικός που επιτέλεσε σπουδαίο έργο ως Υφυπουργός Αθλητισμού θα τιμηθεί για την μεγάλη του προσφορά στον ελληνικό αθλητισμό. Ο  Σπύρος Μπουλής που έδωσε νέα πνοή στα ΜΜΕ της Πάτρας με το αθλητικό ραδιόφωνο του Sportfm Πάτρας θα είναι και αυτός από τα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς για την προσφορά του στην δημοσιογραφία. Οι κορυφαίες ομάδες, οι πρωταθλητές, οι ομάδες που πανηγύρισαν άνοδο την φετινή χρονιά, οι πρώτοι αθλητές και αθλήτριες σε ομαδικά αθλήματα που ύψωσαν ψηλά τον αθλητισμό της Αχαΐας θα βραβευτούν για τις μεγάλες διακρίσεις τους. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε.  Οι κορυφαίοι δίνουν ραντεβού την Δευτέρα το βράδυ στην Βραδιά των νικητών.

 Όλοι θα είναι εκεί…

Την παρουσίαση της βραδιάς θα έχουν ο Αλέξης Διγενής και η Ρούλα Στίγκα ενώ μαζί τους θα είναι και ο Αντρέα Παλομπαρίνι που θα δώσει το δικό του χρώμα στην εκδήλωση.

Αλλά η βραδιά θα είναι μεγάλη!

Δεν θα τελειώσει με τις βραβεύσεις γιατί  μετά το κέφι θα απογειωθεί, ο Σάκης Αρσενίου και η Στέλλα Καλατζή θα είναι στην Βραδιά των Νικητών και θα δώσουν με την υπέροχη φωνή τους μια άλλη διάσταση στην διασκέδαση.  Από την εκδήλωση αυτή δεν θα μπορούσε να  λείψει η  ΛΟΥΞ COLA   ο μεγάλος χορηγός και της φετινής εκδήλωσης των αδελφών ΜΑΡΛΑΦΕΚΑ  που πάντα στηρίζει  τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα.

Η εταιρία ΜΑΧΡΩ – JOTUN  των αδελφών Αντωνόπουλου θα δώσει το δικό της χρώμα στην βραδιά των νικητών ως αθλοθέτης. Την βραδιά θα ντύσει η Πατρινή εταιρία DUR, σύμβολο στην επώνυμη ανδρική ένδυση. Η μπίρα FIX ως νικήτρια δεν θα μπορούσε αν λείψει από μια τέτοια βραδιά και θα την απολαύσουμε μαζί με  το εξαιρετικό κρασί που θα μας προσφέρει η Ένωση Κρασιών - Πατραϊκή 1918. Την βραδιά των νικητών θα γλυκαίνουν τα ζαχαροπλαστεία CARAVEL ενώ το νερό  ΖΑΓΟΡΙ θα σβήσει την δίψα και οι Φορολογιστικές Λύσεις Χρήστος Γρηγοράτος. 

Είναι μια βραδιά θεσμός που όπως δείχνει και η διάθεση των υποστηρικτών θα έχει πολύ μεγάλη επιτυχία. 

Βραδιά Νικητών.

Οι κορυφαίοι δίνουν ραντεβού την Δευτέρα  27 Ιουνίου 20.30 μμ στον πολυχώρο, Έπακρον.