Το «Φωτεινό Αστέρι» συνεχίζει να βοηθά τις οικογένειες που έχουν ανάγκη και τα παιδιά τους που εξαιτίας της οικονομικής κρίσης στερούνται των απαραίτητων ειδών διατροφής και υγιεινής για να μεγαλώσουν σωστά.

Σε ανακοίνωση του ο σύλλογος τονίζει τα εξής: «Το Φωτεινό Αστέρι κοντά σε κάθε  οικογένεια που ζητάει  τη  στήριξη  μας. Οι εθελοντές του Φωτεινού Αστεριού που σε καθημερινή  βάση στέκονται έμπρακτα στο πλευρό των αδύναμων οικονομικά οικογενειών.  

Γιατί είναι οι στιγμές που νιώθουμε ότι η βοήθεια στον συνάνθρωπό μας δεν είναι μόνο μία καλή πράξη, αλλά επιβάλλεται η δραστηριοποίηση κάθε προσπάθειας, ώστε να μπορέσουμε να φέρουμε εις πέρας το έργο μας, που κάθε μέρα (ακόμα  και σε αργίες) γίνεται όλο και πιο επώδυνο και ατελές λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης.

Πολλές οικογένειες στερούνται τα βασικά της διατροφής τους. Καθημερινά γινόμαστε δέκτες πολλών αιτημάτων για βοήθεια, βοήθεια για γάλα, πάνες, κρέμες, είδη υγιεινής για παιδιά». Να σημειωθεί ότι στο πλευρό του Φωτεινού Αστεριού είναι δεκάδες εταιρίες και σύλλογοι που προσφέρουν και αυτοί ότι μπορούν για τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη.


(Οι φωτογραφίες είναι από τη διανομή αγαθών που έγινε στις 17 και στις 18 Ιουνίου)