Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι μαχητικοί αγώνες MMA και Kick Boxing, στην πόλη της Ναυπάκτου, το απόγευμα της Κυριακής, σε μία αθλητική εκδήλωση που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κόσμου.

Οι αγώνες έγιναν στο κλειστό γυμναστήριο στο Παπαχαραλάμπειο Γήπεδο της Ναυπάκτου και συγκέντρωσαν ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα των δύο συγκεκριμένων μαχητικών αθλημάτων προσφέροντας αρκετό θέαμα στον κόσμο που έσπευσε να τους παρακολουθήσει.

Οι αθλητές που ανέβηκαν στο ρινγκ τα έδωσαν όλα για να πάρουν τη νίκη για τα σωματεία τους, αλλά και για να ικανοποιήσουν τους θεατές, έχοντας προετοιμαστεί κατάλληλα, μετά από ώρες προπονήσεων και δουλειάς.

Στο αγωνιστικό επίπεδο ξεχώρισαν οι αθλητές του Σπάρτακου Πατρών, με τον Βίκτορα Νικολόπουλο να παίρνει την διοργάνωση με δύο νίκες, αλλά και γενικότερα με τα υπόλοιπα παιδιά του σωματείου να δείχνουν το υψηλό επίπεδο τους.


Η διοργάνωση έγινε με πρωτοβουλία του Δημήτρη Κοντού και του Δημήτρη Νασσόπουλου (της ΜΜΕ Ακαδημίας του Αίαντα) ενώ την στήριξε με έξυπνες κινήσεις ο Δήμος Ναυπάκτου, όπως για παράδειγμα αυτή της ζύγισης των αθλητών που έγινε μία μέρα νωρίτερα στο κέντρο της πόλης, διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το event.

Να σημειωθεί ότι παρουσιαστής των αγώνων και της εκδήλωσης ήταν ο γνωστός και αγαπητός σε όλους μας, Θανάσης Τσέρης που έδωσε με την παρουσία του μία άλλη ατμόσφαιρα στους αγώνες.

(Οι φωτογραφίες από τους αγώνες είναι της Νικόλ Λουκίδη για το patrasevents.gr).