Το πάρκο των Μεσογειακών Αγώνων έχει σαν σκοπό της να φροντίσει η δημοτική αρχή της Πάτρας, κοντά στην Ρομάντζα, μετά την μαρίνα της Πάτρας, λίγο προτού φτάσει κανείς στο κολυμβητήριο της Αγυιάς.

Πρόκειται για έναν όμορφο χώρο αναψυχής, μπροστά από την θάλασσα στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, ο οποίος είχε φτιαχτεί εδώ και αρκετά χρόνια από τον τότε Δήμαρχο Ανδρέα Καράβολα.

Το πάρκο αυτό περιέχει συντριβάνι, προτομές και πλάκες με σύμβολα για τους Μεσογειακούς Αγώνες και είναι ένας χώρος που θα μπορούσε να προσφέρει αναψυχή στους κατοίκους της εκεί περιοχής και στους Πατρινούς που περνούν από το σημείο.

Όμως εδώ και αρκετά χρόνια το πάρκο αυτό έχει σχεδόν εγκαταλειφθεί, ενώ ο μοναδικός λόγος χρησιμότητας του έχει φτάσει να είναι ως πάρκινγκ για αυτοκίνητα και οι μόνοι που πηγαίνουν εκεί είναι ορισμένοι Πατρινοί που ασχολούνται με το ψάρεμα.

Ήδη τα συνεργεία του Δήμου έχουν ρίξει χώμα σε όλη την έκταση του χώρου, με σκοπό να βάλουν γκαζόν με αυτόματα πότισμα, ενώ θα προχωρήσουν στη συνέχεια σε ορισμένες εργασίες που έχουν να κάνουν με την αναβάθμιση του όλου πάρκου.