Στο εξωτικό και υπέροχο Mayari στις Αλυκές της Κάτω Αχαΐας βρήκαμε τον Γιάννη Ιωαννίδη και τον Άγγελο Κορωνιό να κάνουν το μπανάκι τους, το απόγευμα του Σαββάτου και  να απολαμβάνουν την θάλασσα.

Σε χαλαρούς ρυθμούς, ο «ξανθός» του ελληνικού μπάσκετ, αλλά και ο Άγγελος Κορωνιός, απόλαυσαν τον ήλιο στις ξαπλώστρες του Mayari, δροσίστηκαν μπαίνοντας στην θάλασσα και είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, εν όψει του αγώνα που θα γίνει απόψε στο κλειστό γυμναστήριο της Κάτω Αχαΐας.

Πρόκειται για το ματς των παλαιμάχων, σε μία εκδήλωση με φιλανθρωπικό σκοπό που θα πραγματοποιηθεί στις 20:00, μετά από το σχετικό κάλεσμα του ΟΤΑΔ και του προέδρου του Οργανισμού Ξενοφώντα Μπαχρά.

Το ματς αυτό φέρνει ορισμένες από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του ελληνικού μπάσκετ στην Κάτω Αχαΐα, με τον Γιάννη Ιωαννίδη και τον Άγγελο Κορωνιό να βρίσκονται από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου στην πόλη, δίνοντας το παρόν στη σχετική συνέντευξη τύπου που προηγήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη».

Στη συνέχεια ο «ξανθός» και ο Άγγελος Κορωνιός πήγαν για μία βουτιά στο Mayari, όπου εκεί η Μάρω Δριμάλα ως καλή ρεπόρτερ που έχει αποδείξει ότι είναι, δεν γινόταν να μην τους «μυριστεί». Και ιδού το αποτέλεσμα.


Ο Άγγελος Κορωνιός έκανε το μπανάκι του


Ο Γιάννης Ιωαννίδης σε χαλαρούς ρυθμούς