Σε πείσμα των καιρών, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης θέλουν να ξορκίσουν το κακό γι' αυτό και ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια κοινού αισθήματος.

Η στάση που πραγματοποίησαν την Τετάρτη 15 Ιουνίου για μία μοναδική συναυλία στην Πάτρα και συγκεκριμένα στα Παλαιά Σφαγεία έκανε το κοινό να φύγει από τον χώρο με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ερμήνευσαν τραγούδια αγαπημένα που εδώ και 3 γενιές ''συμπορευόμαστε'' μαζί τους, καθιστώντας τα μ’ αυτό τον τρόπο διαχρονικά.


Σε ένα ιδιαίτερο κλίμα, άγγιξαν το κοινό της Πάτρας και η βραδιά είχε πολύ μουσική και τραγούδι.

Κατάφεραν να περάσουν την ενέργειά τους στον κόσμο που από την αρχή της βραδιάς σιγοτραγουδούσε τους στίχους των τραγουδιών.  


Θάνος Μικρούτσικος, Μίλτος Πασχαλίδης & Μιρέλα Πάχου στην Πάτρα


Οι δύο γνωστοί καλλιτέχνες θα είναι μαζί για όλο το καλοκαίρι, ενώνοντας τις δυνάμεις τους, θέλοντας μέσα από τις συναυλίες τους να συναντήσουν όλη την Ελλάδα από άκρη σ' άκρη βάζοντάς μας συνοδοιπόρους σε ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι. 

Οι δυο αγαπητοί καλλιτέχνες πραγματοποιούν πολύ πετυχημένες εμφανίσεις με ιδιαίτερο άγγιγμα στο κοινό και αυτό βγαίνει προς τα έξω. 

Στα βίντεο και τις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στιγμές της συναυλίας που δείχνουν τον "σφυγμό" του κοινού. 

Δείτε ολόκληρο το φωτογραφικό άλμπουμ της συναυλίας εδώ: Μικρούτσικος - Πασχαλίδης στα Παλαιά Σφαγεία 15-06-16Ο Τρελος Μιλτος Πασχαλιδης Πατρα 15/6/16