Οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, είναι γνωστό, το πόσο αγαπημένοι είναι στο ελληνικό κοινό, αλλά και παγκοσμίως.

Στο πλαίσιο της περιοδείας τους σε μικρές και μεγάλες πόλεις σε όλη Ελλάδα και την Κύπρο, παρουσιάζοντας τη νέα τους δισκογραφική δουλειά που κυκλοφόρησε στις αρχές Μαΐου, έκαναν μία στάση φυσικά και στην αχαΐκή πρωτεύουσα, την περασμένη Τρίτη 14 Ιουνίου, στον χώρο των Παλαιών Σφαγείων.


ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ

Οι θεσπέσιες ερμηνείες τους σάστισαν το πατρινό κοινό. Η θετική ενέργεια που πέρασαν ήταν αισθητή.  

Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής με την «Κιβωτό», μας χάρισαν απλόχερα μερικά από τα ωραιότερα ελληνικά τραγούδια του ‘80 και του ’90, που υπογράφουν οι πιο σπουδαίοι συνθέτες και στιχουργοί αυτής της γενιάς και που άγγιξαν τις καρδιές μας.


Μωρό-Μάριος Φραγκούλης & Γιώργος Περρής


Μικρή πατρίδα-Μάριος Φραγκούλης

Ακούστηκαν δημιουργίες των Κραουνάκη, Νικολακοπούλου, Ρεμπούτσικα, Γαλάνη, Μικρούτσικου, Αντύπα, Αλεξίου, Παπαδημητρίου, Γκανά, Καββαδία, Αδελφών Κατσιμίχα, Μαχαιρίτσα, Καραΐνδρου, Ιωαννίδη, Λάγιου, Χατζιδάκι και Γκάτσου, σε νέες, ευφάνταστες και σύγχρονες ενορχηστρώσεις του Πέτρου Κλαμπάνη. 

Ερμηνεύοντας αυτά τα τραγούδια-μύθους, οι δύο ερμηνευτές συμπαρέσυραν το κοινό να συμμετέχει στην συναυλία, ενώ απέδειξαν την δύναμη της μουσικής.

Μέσα από ένα όμορφο μουσικό ταξίδι, μπόρεσαν να μας κάνουν να ερωτευθούμε, να ονειρευτούμε, να σκεφτούμε διαφορετικά, να νιώσουμε ξανά την ελπίδα και να πιστέψουμε στα θαύματα (και στα πράγματα) που τόσο έχουμε ανάγκη.

Στα βίντεο μπορείτε να δείτε μερικές από τις εκπληκτικές ερμηνείες των γνωστών καλλιτεχνών, παίρνοντας μία γεύση για το τι επικράτησε στη συναυλία...


TO KARANTI


Η μπαλάντα του Ούρι-Μάριος Φραγκούλης & Γιώργος Περρής