Rebelde Way... 

Δεν μπορεί να μην θυμάστε την σειρά, του Chris Morena με τον ελληνικό τίτλο «Ανυπότακτες καρδιές».

Κάθε μεσημέρι, λίγο μετά το φαγητό παίρναμε τη θέση μας μπροστά στην τηλεόραση γιατί είχε "Rebelde Way".

Οι Ανυπότακτες Καρδιές είναι μια βραβευμένη αργεντίνικη νεανική τηλενουβέλλα, η οποία αποτελείται από δύο κύκλους. Η σειρά προβλήθηκε στην Ελλάδα από την ΕΤ1 το 2007 - 2008.

Από τη σειρά ξεχώρισαν φυσικά οι 4 κεντρικοί ήρωες, η Mia, ο Pablo, ο Manuel και η Marisa, οι οποίοι είχαν δημιουργήσει και το εφηβικό τότε συγκρότημα των Erreway.

Πάμε να δούμε πώς είναι σήμερα τα τέσσερα παιδιά που μας κράτησαν συντροφιά για δύο χρόνια;


Η πιο όμορφη της σειράς αναμφισβήτητα ήταν η Mia (Luisana Lopilato). Γεννήθηκε στις 18 Μαΐου του 1987 και θεωρείται ηθοποιός, τραγουδίστρια, μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας.

Την γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Chiquititas, αλλά έγινε πιο γνώστη μέσα από το Rebelde Way. Από το τέλος του Chiquititas και κατά τη διάρκεια του Rebelde Way, είχε σχέση με το Felipe Colombo, αλλά χώρισαν μετά από πέντε χρόνια σχέσης.

Η Luisana Lopilato κάνει ίσως την μεγαλύτερη καριέρα από τα υπόλοιπα τρία μέλη, αφού πρωταγωνίστησε σε δεκάδες αργεντίνικες σειρές και ταινίες.

Σήμερα, πρωταγωνιστεί σε μία ταινία αμερικανικής παραγωγής, ενώ ήταν και παρουσιάστρια στα MTV βραβεία της Λατινικής Αμερικής.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, είναι παντρεμένη από το 2011 με τον Καναδό τραγουδιστή, Michael Bublé και έχει 2 γιους.


Ο Μanuel (Felipe Colombo), ήταν το ωραίο αγόρι της σειράς.

Γεννήθηκε το 1983 στο Μεξικό. Στα έξι του χρόνια άρχισε να ασχολείται με την υποκριτική παίζοντας στην ταινία Sonata de Luna. Στα 9 του, μετακόμισε στην πατρίδα του πατέρα του, την Αργεντινή όπου εμφανίστηκε στη σειρά Chiquititas που σήμανε την αρχή της επιτυχημένης καριέρας του στη μικρή οθόνη. 

Το 2002, σε ηλικία 19 ετών πήρε έναν από τους 4 πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά Rebelde Way και έγινε μέλος του συγκροτήματος των Erreway. Μετά τη διάλυσή του, δημιούργησε ένα συγκρότημα που ονομάζεται «la miss Tijuana» με την Camila Bordonaba, το οποίο σημειώνει μεγάλη επιτυχία στη μουσική σκηνή της Αργεντινής.

Στην προσωπική του ζωή είναι ζευγάρι με την Cecilia Coronado, από το 2007 και έχουν μαζί μια κόρη την Aurora. Την μικρή έχουν βαφτίσει η Camila Bordonaba και ο Benjamin Rojas, με τους οποίους είναι κολλητοί φίλοι μέχρι και σήμερα.


Η Marisa (Camila Bordonaba), η επαναστάτης της παρέας, γεννήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 1984 στο Μπουένος Άιρες.

Μετά το Rebelde Way συμμετείχε σε αρκετές παραγωγές ως ηθοποιός, ωστόσο το 2007 δημιούργησε ένα δικό της καλλιτεχνικό θίασο, το «Arcoyura» που είχε σαν στόχο τον εντοπισμό νέων ταλέντων του χώρου.

Γνωστή (και μέσα από τη σειρά) για τις επαναστατικές της ιδέες καθώς και την χίπικη συμπεριφορά της, δεν εξέπληξε κανέναν όταν το 2011 τα παράτησε όλα κι έκανε το γύρο της Αργεντινής μένοντας σε βουνά και γενικότερα σε σκηνές στη φύση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Συνεχίζει βέβαια την μουσική της σταδιοδρομία, παρέα με τον τέταρτο της παιδικής παρέας, Felipe Colombo.


Ο Ρablo (Benjamín Rojas) γεννήθηκε στις 16 Απριλίου του 1985 στην Λα Πλάτα. Είναι ηθοποιός, τραγουδιστής, μουσικός και πρώην περιστασιακό μοντέλο.  

Έγινε γνωστός μέσα από τις σειρές Chiquititas, Floricienta και φυσικά το Rebelde Way. Μετά την διάλυση των Erreway, έκανε κάποιες φιλικές συμμετοχές σε αργεντίνικες σειρές αλλά ηχογράφησε και πολλά soundtracks για ορισμένες παραγωγές της τηλεόρασης της χώρας.

Στην προσωπική του ζωή, διατηρούσε σχέση με την συμπρωταγωνίστρια του Camila Bordonaba μέχρι το 2005 και έπειτα με το μοντέλο María Del Cerro όπου και χώρισαν το 2008.



Erreway - Sera Porque Te Quiero


Erreway - Bonita De Mas