ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ!
ΟΜΑΔΙΚΟ LIFE COACHING ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
(Coach η Νίκη Ορφανουδάκη)

Αν θέλεις να απαλλαχτείς από τα παραμύθια, να έχεις ερωτική σχέση που να σου ταιριάζει, να ξεμπερδέψεις από το παρελθόν, να ακολουθήσεις καινούρια "συνταγή" και να έχεις χαρούμενες και ισορροπημένες ερωτικές σχέσεις, έλα στο πρόγραμμα group coaching του Harmony Coaching!

Οι συνεδρίες απευθύνονται και σε όσους δεν έχουν αυτήν την εποχή σχέση, γιατί "των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν"!

Για κράτηση θέσης κάλεσε τώρα στο 6976147605 ή στείλε email [email protected]

Το πρόγραμμα αποτελείται από δύο τρίωρες ομαδικές συνεδρίες:
ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ, 11.30 - 2.30:

1) Οι επιθυμίες μου και οι φόβοι μου.
2) Γιατί επιλέγω λάθος ερωτικούς συντρόφους
3) Κριτήρια επιλογής συντρόφου.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ, 11.30 - 2.30

1) Τύποι ερωτικών σχέσεων
2) Η συμπεριφορά στις ερωτικές σχέσεις
3) Πώς θα χτίσω μια αρμονική και σταθερή σχέση.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

50 ευρώ συνολικά και για τις δύο συνεδρίες ή 30 ευρώ ξεχωριστά για τη μία από τις δύο.

Για κράτηση θέσης είναι απαραίτητο να γίνει κατάθεση προκαταβολής 30 ευρώ στον ακόλουθο λογαριασμό (παρακαλούμε ενημερώστε μας για την κατάθεση και φέρτε μαζί σας το αποδεικτικό):
ALPHA BANK
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 228-002101-031099
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
ΙΒΑΝ: GR82 0140 2280 2280 0210 1031 099

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Απόλλων, Σόμερσετ 14, Ρίο

H Νίκη Ορφανουδάκη, ιδρύτρια του Harmony Coaching,είναι personal & group coach, κάτοχος του Advanced Diploma in Life and Executive Coaching του Kingstown College και απόφοιτος του Mentor Coaching Days και του Diploma in Team and Leadership Coaching της Positivity. Σπούδασε Φιλολογία, μετεκπαιδεύτηκε σε ζητήματα Παιδαγωγικής και έχει εργαστεί επί μακρόν ως εκπαιδευτικός. Ως εκ τούτου έχει μακρόχρονη εμπειρία στην ατομική προσέγγιση και συνεργασία καθώς και στη δυναμική και τη διαχείριση ομάδων. Παράλληλα τη διακρίνει η πολύ μεγάλη της αγάπη για τον άνθρωπο, η επιθυμία της για προσφορά, η συνεχής προσπάθεια για ενδυνάμωση των άλλων, η αποδοχή του διαφορετικού, η κατανόηση, η διακριτικότητα και η εχεμύθεια Το πάθος της για το coaching και η πίστη της στη δια βίου μάθηση την ωθεί στη συνεχή μελέτη, την εκπόνηση νέων σπουδών, και τη διαρκή παρακολούθηση σεμιναρίων.

Τ: 6976147605
S: www.harmonycoaching.gr
E: [email protected]