...40 βαθμοί λιώνει το κορμί, η λύση είναι μία πάμε... Sandhill!

Εντάξει μπορεί το θερμόμετρο να μην άγγιξε τους 40 βαθμούς, ωστόσο την Κυριακή όλοι την... ''έκαναν'' για Καλόγρια.

Ζεσταίνεσαι; Έχεις πήξει μέσα στο σπίτι; Θέλεις να νοιώσεις λίγο ''αέρα'' διακοπών; Φόρεσε το μαγιό σου, το αντηλιακό σου και το κουβαδάκι σου και... Sandhill παραλία! Μην το ψάχνεις, όλοι εκεί ήταν και αυτή την Κυριακή (και την επόμενη και την επόμενη και πάει λέγοντας), εσύ γιατί να λείπεις δηλαδή;


Καταγάλανα νερά έχει, απέραντη άμμο έχει, ξαπλώστρες, ομπρέλες, μουσικάρες... έχει, καφεδάκι-ποτάκι-cocktailaki και ήλιο μέχρι να πέσει το βραδάκι... έχει. Όλα τα καλά του καλοκαιριού έχει και τίποτα δε ζηλεύει από Μαϊάμι beach και Super Paradise.

Το καλύτερο όμως απ' όλα είναι πως, δε χρειάζεται να ξενιτευτείς ή να ετοιμάσεις αρκετές μέρες νωρίτερα την απόδρασή σου. Μία ανάσα από την Πάτρα, το Sandhill, προσφέρεται από το πρωί μέχρι να πέσει ο ήλιος. Ξεκινάς λοιπόν, με έναν δροσερό καφέ (τσιμπάς και κάτι για ενέργεια -πως θα παίξεις ρακέτες ντε-), όταν διψάσεις σβήνεις τη δίψα σου με μία παγωμένη μπύρα και λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα (σαν και της Καλόγριας δεν έχει!) έχεις παραγγείλει ένα γευστικό cocktail και απλώς αφήνεσαι στη μαγεία του καλοκαιριού!

Υ.Γ. Άσε για λίγο το ''τάκα - τούκα'' και το jet ski και απόλαυσε τη στιγμή, δε χάθηκε ο κόσμος και αύριο εκεί θα είσαι.


Θα το λατρέψεις, θα γίνει το αγαπημένο σου beach-o-baro και θα ''χρωματίσει'' μοναδικά το καλοκαίρι σου, μου, του... όλων μας γενικά.

Αν το καλοσκεφτείς, δεν είναι και ό,τι πιο συνηθισμένο σε ένα παραλιακό μαγαζί γεμάτο κόσμο, να υπάρχει δίπλα του ένας μοναδικός υγροβιότοπος και ένα παραμυθένιο δάσος σαν και αυτό της Στροφυλιάς.

Το Sandhill καλύπτει όλα τα γούστα, είτε είστε φυσιολάτρεις και αγαπάτε να βρίσκεστε κοντά στη φύση, είτε λάτρεις της παραλίας και του ''ποτό στο χέρι δίπλα από τη θάλασσα'', βρήκατε τον προορισμό σας λέμε αυτό το καλοκαίρι.

Οι βουτιές στην παραλία πλέον, δεν είναι απλή υπόθεση, έχουν κάτι από exotic mood...

Έχουν κάτι από Sandhill!!!




Δείτε περισσότερες φωτογραφίες: