Το Σάββατο 11 Ιουνίου λίγο μετά τις 21:30, αράξαμε ψηλά στα γνωστά σκαλιά της Αγίου Νικολάου και χαλαρώσαμε βλέποντας υπαίθριο σινεμά με την καλύτερη παρέα. 

Το Φωτογραφικό Τμήμα σε συνεργασία με το Κινηματογραφικό Τμήμα των Π.Ο.Φ.Π.Π, παρουσίασαν το ντοκυμαντέρ "Το αλάτι της γης" (original: The Salt of the Earth) που κυκλοφόρησε το 2014. 

Μετά τις επιτυχημένες διοργανώσεις των προηγούμενων ημερών οι προβολές συνεχίζονται... και το καλοκαίρι του 2016 αποκαλύπτει ωραία μυστικά της πόλης, όπως είναι το δωρεάν θερινό σινεμά που έχει ''στηθεί'' στα σκαλιά της Αγ. Νικολάου!

Έχει συγκεντρώσει αρκετό νεαρόκοσμο που φαίνεται να αυξάνεται ολοένα και περισσότερο κάθε Σαββατόβραδο που περνάει.

Όπως ενημερωθήκαμε οι προβολές θα συνεχιστούν για τα επόμενα δύο Σάββατα. Πιο συγκεκριμένα, το ερχόμενο Σάββατο 18 Ιουνίου στις 21.00 θα προβληθεί η ταινία Paris, Texas, Wim Wenders (1984), ενώ το τελευταίο Σάββατο των προβολών, 25 Ιουνίου θα γίνει προβολή της ταινίας Professione: reporter, Michelangelo Antonioni (1975).

Αν σου αρέσουν οι χαλαρωτικές στιγμές με καλή παρέα δεν μένει παρά μόνο μία επίσκεψη στο ''υπαίθριο'' cinema της Αγίου Νικολάου που κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές όλων των Πατρινών. 

Η Πάτρα είναι ένα μεγάλο θερινό σινεμά!

Οι παρακάτω φωτογραφίες μας παραχωρήθηκαν από τον nick_mich.


Πάρτε ''μάτι'' για το τι παίζει Σαββατόβραδο στα ''σκαλιά'':