Στο Βενετόκλειο κλειστό γυμναστήριο της Ρόδου βρέθηκε ο Αχαιός πολιτευτής Γρηγόρης Κοντοδήμος για να παρακολουθήσει την τελική φάση του 19ου Πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο.

Εκεί είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελλήνων καλαθοσφαιριστών με καρότσι κ. Γιώργο Κούζα, τον δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου, τον περιφερειακό σύμβουλο Δωδεκανήσου και Πρόεδρο του Γ.Σ. Δωδεκάνησος κ.Κάλιστο Διακογεωργίου και να παρακολουθήσει το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, που έστεψε τον Άρη Θεσσαλονίκης πρωταθλητή Ελλάδος, με τον άνθρωπο σύμβολο για το μπάσκετ και τον Ελληνικό αθλητισμό γενικότερα, τον πρώην υφυπουργό αθλητισμού κύριο Γιάννη Ιωαννίδη.

Οι δύο άνδρες που παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για την ανάπτυξη του προσαρμοσμένου αθλητισμού στην χώρα μας και το μπάσκετ σε αμαξίδιο ειδικότερα, αφού ο κος Κοντοδήμος είναι έφορος του Τμήματος μπάσκετ του αθλητικού σωματείου ατόμων με αναπηρία Ήφαιστος.
Στα πλαίσια αυτής της ευχάριστης συνάντησης οι δυο άντρες συζήτησαν και για την πολιτική και για άλλα ζητήματα της επικαιρότητας.