Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ετήσιο αθλητικό Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3 Χ 3, που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) σε συνεργασία με το Τμήμα Άθλησης, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Πατρέων και την ΕΣΚΑ-Η στις 11 & 12 Ιουνίου στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων.

Στο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης παρευρέθηκαν και απένειμαν βραβεία οι: Ανδρέας Αθανασόπουλος - Αντιδήμαρχος Παιδείας & Αθλητισμού, Διονύσιος Πλέσσας - Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Εξυπηρέτησης Πολιτών & Προγραμματισμού, Κώστας Πετρόπουλος - πρώην Εθνικός Προπονητής Καλαθοσφαίρισης, Τάκης Τσαγκρώνης - Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.Κ., Τάκης Πετρόπουλος - Σύμβουλος Δημάρχου και Υπεύθυνος σε θέματα αθλητισμού και άλλα στελέχη της Δημοτικής Αρχής στον αθλητικό τομέα. 

Να σημειωθεί ότι η συμμετοχή των νεαρών αθλητών ήταν ιδιαίτερα αυξημένη και οι αγώνες διενεργήθηκαν σε κλίμα ενθουσιασμού, άψογης συνεργασίας και άμιλλας.

Με την λήξη της φετινής διοργάνωσης, δόθηκε το ραντεβού με την νεολαία της Πάτρας για την επόμενη χρονιά. Ο Δήμος Πατέρων ευχαριστεί όλους, όσους συνέβαλλαν με κάθε τρόπο στην επιτυχία της εκδήλωσης.