Ο Γιάννης Λουκάκος, ο σεφ που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, μέσα από το «Master chef», στο οποίο έκρινε τα πιάτα των διαγωνιζόμενων μαζί με τον Λευτέρη Λαζάρου και τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, ήταν καλεσμένος στο «The 2Night Show», το βράδυ της Τετάρτης.

Ο σεφ μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί και για τη δικαστική διαμάχη με την παραγωγή του «Master chef» για να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του.

Έχει δεχτεί προτάσεις για να συμμετέχει σε πρωινή εκπομπή; «Μου έχουν γίνει διάφορες προτάσεις για πρωινό, αλλά δεν ήταν κάτι που θα ήθελα να κάνω», είπε ο Γιάννης Λουκάκος.

Κέρδισε χρήματα από την τηλεόραση; «Το Master Chef βγήκε το 2010 που ήταν το τέλος των καλών εποχών. Δυσκολευτήκαμε πολύ να πάρουμε τα χρήματά μας από εκεί, όχι μόνο εμείς, αλλά όλοι οι συντελεστές της εκπομπής, με δικαστικές διαμάχες, το οποίο δεν είναι καθόλου ωραίο. Κάναμε μία κοινή ομάδα και ξεκίνησα εγώ τη διαδικασία με κάποιους νομικούς συμβούλους γιατί είχαν μείνει στάσιμα τα πράγματα. Έχω την εμπειρία και την τύχη να υπάρξω και υπάλληλος και εργοδότης! Γνωρίζω τη δυσκολία του εργοδότη, γνωρίζω και τη δυσκολία του εργαζόμενου, αλλά, σε καμία περίπτωση, δεν θέλω να μένουν απλήρωτοι άνθρωποι για τις δουλειές που κάνουν», τόνισε ο Γιάννης Λουκάκος.