Στο πλαίσιο της νέας Πανελλαδικής καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο «Γυρίζουμε Σελίδα», ανακοινώνεται ότι: "η Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου θα βρίσκεται στην Πάτρα το πρωί της Παρασκευής, 10 Ιουνίου, για να συναντηθεί με φορείς της Εκπαίδευσης στην Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτ. Ελλάδας.

Κατόπιν, στις 12:00 το μεσημέρι, μαζί με τους Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Ανδρέα Ριζούλη και Κώστα Σπαρτινό, θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στην αίθουσα συσκέψεων του κόμματος.

Το ίδιο απόγευμα, στις 20:00, θα είναι ομιλήτρια σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας με θέμα το κυβερνητικό έργο και τις δράσεις στο χώρο της παιδείας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών.

Την επομένη, Σάββατο 11 Ιουνίου, θα παραβρεθεί στην έναρξη των εργασιών του 4ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου για τη Δυτική Ελλάδα που διοργανώνεται από την εφημερίδα «Πελοπόννησος» και στην εκδήλωση αναγόρευσης της κας Λούκας Κατσέλη Επίτιμης Διδάκτορος της Σχολής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεωντου Πανεπιστημίου Πατρών.

Τέλος την Κυριακή 12 Ιουνίου θα επισκεφθεί τον Καταυλισμό Προσφύγων στη Μυρσίνη Ηλείας, συνοδεία των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας".