Η Έφη Σαρρή, έκανε μία θεαματική είσοδο στο πλατό του «ΟΛΑ Πρώτη Φορά» και παρουσίασε αποκλειστικά το νέο της τραγούδι με τίτλο «Μην μου πεις το ζώδιο σου, βγάλε μόνο το μαγιό σου».

Πλαισιωμένη από τρία αγόρια που φορούσαν μαγιό, η Έφη Σαρρή τραγούδησε το νέο της κομμάτι που αναφέρεται στα δώδεκα ζώδια του ζωδιακού κύκλου.

«Βγάλε το μαγιό σου»

Για το νέο της τραγούδι είπε η Έφη Σαρρή: «Πριν 3-4 ημέρες κυκλοφόρησε το τραγούδι και έχει κάνει τον χαμό! Το σκεφτήκαμε πολύ με τον Γιώργο Παυριανό. Θέλαμε να κάνουμε κάτι που είναι ενδιαφέρον για όλον τον κόσμο. Με μία λεξούλα γράψαμε για όλα τα ζώδια. Για σένα τον Αιγόκερω είπαμε! Εκεί που είσαι ερωτευμένος, σκέφτεσαι και τα λεφτά», είπε απευθυνόμενη στον Θέμο. Και πρόσθεσε: «Εγώ που είμαι Σκορπιός, είπαμε ότι είμαστε αφόρητα ζηλιάρηδες!».

«Χάρηκα που με επέλεξαν στο YFSF»

Είδε την Βαλέρια Κουρούπη που τη μιμήθηκε στο σόου μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar»; «Το είδα ναι! Μου άρεσε πολύ. Κρατάω πιο πολύ ότι σε ένα τέτοιο σόου, αποφασίζουν κάποιος να σε μιμηθεί. Μου άρεσε πολύ, αλλά για εμένα είναι πιο σημαντικό ότι κάποιοι με επέλεξαν για να με μιμηθούν!», απάντησε η τραγουδίστρια.

Τι πιστεύει ότι είναι εκείνο που τη χαρακτηρίζει: «Η ζωντάνια. Το λίγο σέξι. Αυτό νομίζω!», είπε η τραγουδίστρια.

Είναι σίφουνας στη ζωή της; «Είμαι σίφουνας και στη ζωή μου. Δεν ξέρω να ξέρετε δεν υπάρχει κάτι που να έχει ακουστεί ποτέ προς τα έξω! Γιατί θεωρώ ότι όσο πιο έντονη είσαι στην επαγγελματική σου ζωή, τόσο πιο ήρεμη στην προσωπική σου. Αυτό ήταν το πρόγραμμα μου. Επίσης, αν θέλεις να κρύψεις κάτι, κανείς δεν το μαθαίνει ποτέ! Προσέχεις! Απλά μαθαίνεται από εμένα, ότι θέλω εγώ!», τόνισε η Έφη Σαρρή.


Η Έφη Σαρρή στο ΟΛΑ