Είναι γνωστό ότι η Πατρινή Χριστίνα Γεωργοπούλου κάνει τα τελευταία χρόνια διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ, έχοντας περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες της Ευρώπης και όχι μόνο.

Η μελαχρινή καλλονή που με την ομορφιά της και την γοητεία της έχει μαγέψει τους bookers και τα διεθνή πρακτορεία μοντέλων, αναδείχτηκε πρόσφατα ως το ομορφότερο top model της Ευρώπης.  

Πιο συγκεκριμένα η 26χρονη Χριστίνα Γεωργοπούλου ήρθε πρώτη σε ηλεκτρονική ψηφοφορία μεγάλου ισπανικού site, του αθλητικού Marca, σε έναν διαγωνισμό στον οποίο έλαβαν μέρος τα μοντέλα των μεγαλύτερων πρακτορείων της Ευρώπης.

Ο διαγωνισμός διήρκησε μία εβδομάδα και το σημαντικό που δίνει μεγάλη αξία στην πρωτιά της 26χρονης Πατρινής είναι ότι ψηφοφορία βασίστηκε στις δουλειές των υποψηφίων από τα book τους.


Η Χριστίνα Γεωργοπούλου που το τελευταίο διάστημα ζει ανάμεσα σε Τουρκία, Αγγλία και Γαλλία, κέρδισε τον διαγωνισμό και έδειξε τι σημαίνει μεσογειακή κλασική ομορφιά.

Η ίδια έχει γεννηθεί στην Πάτρα, σπούδασε κομμωτική και ξεκίνησε το μόντελινγκ μέσα από τα καλλιστεία, με τον αξέχαστο Μιχάλη Ασλάνη να την προωθεί στα πρώτα της βήματα.

Από τότε έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μόδας, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες επιδείξεις, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερα από 200 τηλεοπτικά διαφημιστικά σποτ. Στην Πάτρα έρχεται σπανίως για αυτό αρκεστείτε στο να την θαυμάσετε μέσα από τις φωτογραφήσεις της.