Ομάδα ξένων επενδυτών φαίνεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον στην Ερασιτεχνική Παναχαϊκή σύμφωνα με πληροφορίες, για την εκμετάλλευση του πακέτου «γήπεδο Αγυιάς-ποδοσφαιρική ομάδα Παναχαϊκής».

Σύμφωνα με την εφημερίδα matchaxaias που αποκαλύπτει το όλο θέμα ακόμα τίποτε να είναι επίσημο και όλα για την ώρα βρίσκονται σε ένα επίπεδο σεναρίου και συζητήσεων που φυσικά ακόμα δεν έχουν προχωρήσει.

Η πρόταση όμως υπάρχει και βρίσκεται στα χέρια του προέδρου της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, Νίκου Ράπτη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στο πλάνο των υποψήφιων επενδυτών υπάρχει το χτίσιμο της ομάδας, αλλά και η αναδιαμόρφωση του ιστορικού γηπέδου.

Στα υπόψη του προέδρου της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, Νίκου Ράπτη, υπάρχει μια ενδιαφέρουσα κρούση από ξένους επενδυτές. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα ρόλο μεσολαβητή φαίνεται να έχει παίξει κοινός φίλος και των δυο πλευρών, που διαμένει στην Αθήνα και τους έφερε σε μια πρώτη επαφή.  

Το ενδιαφέρον τους πάντως είναι μόνο για το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της εφημερίδας υπάρχει σχέδιο για την αξιοποίηση του γηπέδου της Αγυιάς με την δημιουργία εμπορικού κέντρου το οποίο αναμένεται να αναβαθμίσει την όλη περιοχή. Για την ώρα όμως δεν υπάρχει κάτι άλλο πιο χειροπιαστό.