Την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το πολυαναμενόμενο μουσικό φεστιβάλ ''Αναιρέσεις'' με ακούσματα από xιπ χοπ, ροκ και ρεμπέτικη μουσική.   

Είναι από τα πιο ''δυνατά'' μουσικά φεστιβάλ με τρομερή απήχηση τόσο σε νέες ηλικίες όσο και σε μεγαλύτερες. 

Είδαμε δυναμικές εμφανίσεις επί σκηνής, καλλιτέχνες που με την παρουσία τους και την μουσική τους, κατάφεραν να ταυτιστούν με το μήνυμα του φεστιβάλ, αλλά και να κάνουν το κοινό να χορέψει και να τραγουδήσει μαζί τους.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο τα ροκ συγκροτήματα Nightstalker, We own The Sky, 10 code, Godsleep και αμέσως μετά οι ρεμπέτες της βραδιάς Γκριζιώτης, Δελέγκος και Σταματόπουλος, ο οποίοι ''έκλεισαν'' το φεστιβάλ μας άφησαν μία γεύση ανυπομονησίας για το επόμενο ραντεβού μας. 

Αυτό που καταλάβαμε πάντως από τις εντυπώσεις σας είναι πως και οι δύο βραδιές που έγιναν στον χώρο των Παλαιών Σφαγείων, ήταν πραγματικά μαγικές. 

Το κοινό εκστασιάστηκε τόσο με τους Nightstalker όσο και με τους 10 code, We own The Sky και Godsleep όπως δείχνουν και τα videos παρακάτω.


Φεστιβάλ Αναιρέσεις στα Παλαιά Σφαγεία - Πάτρα 04/06/16

Είναι ξεκάθαρο πως το φεστιβάλ αυτό κάθε χρόνο γίνεται ολοένα και καλύτερο αφήνοντας στους ''τυχερούς'' παρευρισκομένους τις καλύτερες αναμνήσεις. 

Φέτος κατάφερε να ''παντρέψει'' την hip hop μουσική με το heavy metal και το ρεμπέτικο. Βλέποντας τις προοπτικές αυτού του φεστιβάλ, είμαστε σίγουροι πως του χρόνου μας περιμένει κάτι εξίσου εντυπωσιακό.

Οι δυναμικές εμφανίσεις όλων των καλλιτεχνών επί σκηνής αφήνουν εποχή. 

Μεγάλη ανταπόκριση είχε επίσης το ''διαπεραστικό'' μήνυμα της βραδιάς... ''Δε θα γίνουμε η χαμένη γενιά... Νέοι πολεμάμε, νέοι θα νικήσουμε!''

Για να δείτε όλο το φωτογραφικό άλμπουμ του φεστιβάλ από την δεύτερη μέρα πατήστε εδώ.


Φεστιβάλ Αναιρέσεις στα Παλαιά Σφαγεία - Πάτρα 04/06/16Παρακάτω μπορείτε να δείτε στιγμές που τα ''σπάνε'' κυριολεκτικά...

Οι φωτογραφίες είναι της Νικόλ Λουκίδη και τα βίντεο του Πάνου Ζησιμόπουλου για το patrasevents.gr