Αναμενόμενο ήταν. Όσοι αθλητές του tae kwon do παρευρέθηκαν στο γήπεδο της Περιβόλας και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον χρυσό Ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσο, έφυγαν κερδισμένοι από την αθλητική εκδήλωση.

Οι αθλητές και τα παιδιά που έδωσαν το παρών στο γήπεδο της Περιβόλας, πήραν σημαντικές εμπειρίες από την εκδήλωση που διοργάνωσαν ο Λέων και η Δόξα Πατρών, έχοντας μπροστά τους, μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες των μαχητικών αθλημάτων.  

Αυτοί που έδειξαν να χαίρονται περισσότερους από όλους την μοναδική και ξεχωριστή αυτή εμπειρία ήταν κυρίως οι μικροί αθλητές του tae kwon do, αφού οι περισσότεροι από αυτούς είχαν και έχουν σαν πρότυπό τους, τον Μιχάλη Μουρούτσο.


Ο χρυσός Ολυμπιονίκης, κατά την διάρκεια της αγωνιστικής επίδειξης που έκανε, μαζί με τον προπονητή και δάσκαλο του Λέοντα, Γιώργο Σταυρόπουλο, δίδαξε ορισμένα από τα σημαντικότερα μυστικά του αθλήματος, κινήσεις και έννοιες κλειδιά που θα πρέπει να γνωρίζει ένα παιδί που κάνει τα πρώτα του βήματα στο tae kwon do.

Ο ίδιος έδειξε να είναι φιλικός και εγκάρδιος με τους αθλητές και τα παιδιά που παρακολούθησαν με προσοχή τα όσα τους δίδασκε, θέλοντας να μάθουν και να απορροφήσουν όσα περισσότερα μπορούσαν από την διδασκαλία του μεγάλου αυτού αθλητή.


 

H αθλητική εκδήλωση του Λέοντα και της Δόξας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, την παρακολούθησε αρκετός κόσμος, πολλοί αθλητές και σίγουρα πρόκειται να συμβάλει στην ανάπτυξή του tae kwon do στην περιοχή.

Οι φωτογραφίες είναι της Νικόλ Λουκίδη για το patrasevents.gr.