Είναι γνωστό ότι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, πέρα από τους χιλιάδες φαν που έχει στην Πάτρα, έχει και αρκετούς φίλους στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Έτσι όταν έρχεται στην Πάτρα για να εμφανιστεί σε κάποια συναυλία ή σε μουσική εκδήλωση, είναι σίγουρο ότι στη συνέχεια μετά το τέλος της εκδήλωσης ολοένα και σε κάποιο στέκι της πόλης θα τον συναντήσει κανείς.

Τον θυμόμαστε πέρυσι μετά την συναυλία που έδωσε στο γήπεδο της Παναχαϊκής, που έκανε την  βόλτα του στον πεζόδρομο της Ηφαίστου και πήγε για ένα ποτό, έτσι για να χαλαρώσει, σε γνωστά στέκια της λεγόμενης Πλάκας της Πάτρας.

Είναι, άλλωστε, ένας χαρακτήρας που του αρέσει να βρίσκεται με φίλους, άνθρωπος της παρέας, ενώ μέσα από τις συζητήσεις που κάνεις μαζί του, λένε όσοι τον γνωρίζουν, μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις.

Έτσι και φέτος. Μετά την συναυλία που έδωσε το βράδυ της Τετάρτης, στα Παλαιά Σφαγεία, μαζί με τον φίλο του Γιάννη Ζουγκανέλη, έκανε την «τσάρκα» του σε γνωστά στέκια της Πάτρας. 

Στην φωτογραφία με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος Sud, John Papan.