Έναν χρυσό Ολυμπιονίκη φέρνουν στην Πάτρα οι αθλητικοί σύλλογοι Δόξα και Λέων.

Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες που έχουν αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων και έναν πρωταθλητή του tae kwon do που όταν ήταν εν ενεργεία είχε σαρώσει τα πάντα στο πέρασμα του.

Ο λόγος, όπως καταλάβατε, για τον Μιχάλη Μουρούτσο, τον Έλληνα Ολυμπιονίκη ο οποίος το Σάββατο στις 4 Ιουνίου θα βρίσκεται στην Πάτρα, προσκεκλημένος της Δόξας και του Λέοντος.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος είναι το κεντρικό πρόσωπο της αθλητικής επίδειξης tae kwon do που διοργανώνουν τα δύο Πατρινά σωματεία, στο γήπεδο του Απόλλωνα, στην Περιβόλα στις 18:00.

Ο έμπειρος αθλητής θα παρουσιάσει τα μυστικά του αθλήματος στους φίλους του tae kwon do, ενώ όσοι παρευρεθούν στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά, να συνομιλήσουν, να θαυμάσουν και να φωτογραφηθούν μαζί  με τον χρυσό Ολυμπιονίκη.


Με τον Γιώργο Σταυρόπουλο στην Εθνική ομάδα

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Μουρούτσος έχει προσωπική φιλία με τον προπονητή του Α.Σ. Λέων Πατρών, Γιώργο Σταυρόπουλο, με τον οποίο έχουν υπάρξει συμπαίκτες στην Εθνική ομάδα.  

Ο ερχομός του στην Πάτρα έρχεται για να προσφέρει σημαντικές εμπειρίες στους φίλους του tae kwon do και η εκδήλωση πρόκειται σίγουρα συμβάλει στην ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή.


Xρυσός Ολυμπιονίκης του 2000


Ως αθλητής είχε κατακτήσει τα πάντα