Ο ήλιος και η ζέστη έκαναν την εμφάνισή τους και στα πέριξ μυρίζει Καλοκαιράκι…

Καλοκαίρι… η εποχή που οι κοινωνικές εκδηλώσεις έχουν την τιμητική τους.

Και ποιο μέρος σου έρχεται πρώτο στο μυαλό όταν θέλεις να κρατήσεις τις καλύτερες αναμνήσεις, από την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σου; Μα φυσικά το Olympico! Είτε πρόκειται για βάπτιση, γάμο, γενέθλια, εταιρικές συναντήσεις και άλλα πολλά, η λύση βρίσκεται στο Ρίο.

Σε έναν καταπράσινο χώρο, 280 τ.μ. και θέα στον Πατραϊκό κόλπο και τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, οι εκδηλώσεις αποκτούν άλλη διάσταση!


Είναι ο ιδανικός προορισμός για τη βάπτιση του παιδιού σας, καθώς ο άνετος χώρος και η δυνατότητα διαμόρφωσής για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ατόμων που πρόκειται να φιλοξενηθούν, μπορούν να ανταπεξέλθουν και στους πιο απαιτητικούς πελάτες. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μία πληθώρα γεύσεων που παρέχει το catering, πάντοτε με τις καλύτερες και ανώτερης ποιότητας πρώτες ύλες και να απολαύσετε μία πανδαισία εδεσμάτων, υπό τους ήχους του Dj που έχει και μόνο στόχο... να σας διασκεδάσει και να σας ταξιδέψει σε άλλα μέρη! Όσο για τους μικρούς μας φίλους… μπορείτε να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας, καθώς με τον πλήρως εξοπλισμένο και ασφαλή παιδότοπο που διαθέτει το Olympico, ούτε που θα καταλάβετε ότι τα έχετε μαζί σας!


Όλα αυτά συνοδεύονται, βέβαια, από την άριστη εξυπηρέτηση του προσωπικού, που πάντα με το χαμόγελο στα χείλη φροντίζει ώστε να μη σας λείψει τίποτα.


Θέλετε και άλλα για να πειστείτε; Μάλλον όχι… Ρωτήστε και εκείνους που ήδη εμπιστεύτηκαν το Olympico και θα πάρετε τις καλύτερες κριτικές.

Θάλασσα, πράσινο, άριστη εξυπηρέτηση, μεράκι και σεβασμός προς τον πελάτη είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το Olympico!

Κάνετε έγκαιρα την κράτησή σας και δε θα έχετε τίποτα άλλο να σκεφτείτε!



Διεύθυνση: Γοργοποτάπου 1 & Ελευθερίας

Τηλ. Επικ. 2610 994.114

Site. www.olympico.gr

Facebook. https://www.facebook.com/Olympico-682619301760267/?fref=ts