Το καλοκαίρι (και λίγο μετά) στην Πάτρα θα είναι γεμάτο πολιτιστικά δρώμενα που θα καλύψουν όλα τα γούστα. Συναυλίες και παραστάσεις, θα πραγματοποιηθούν στην αχαϊκή πρωτεύουσα με μοναδικό σκοπό την διασκέδασή μας.

Τι θα δούμε, λοιπόν, από 1 Ιουνίου και μετά στην Πάτρα; 


Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Γιάννης Ζουγανέλης

Ένα καλοκαιρινό μουσικό ραντεβού με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον Γιάννη Ζουγανέλη δίνεται την Τετάρτη 1 Ιουνίου στα Παλαιά Σφαγεία στην Πάτρα!

“Άντε να λύσουμε να ξεκινήσουμε και τους βαρέθηκα δεν τους μπορώ”.

Μ’ αυτό το ρεφρέν θα ξεκινήσουν την παράσταση τους, ο Βασίλης και ο Γιάννης, θέλοντας να μας δώσουν το δικό τους μήνυμα.

Οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες δεν χρειάζονται συστάσεις. Έχουν συστηθεί μόνοι τους μέσα από το σαραντάχρονο έργο τους και θα μοιραστούν για πολλοστή φορά αυτό το καλοκαίρι την ίδια σκηνή.

Ενώνουν κοινές εμφανίσεις και τραγούδια για να τραγουδήσουμε πάλι μαζί τους το “Φοβάμαι”, τον “Τρελό”, τη “Στέλλα” και τόσα άλλα που έχουν αγαπηθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Φυσικά, ο καθένας τους θα παρουσιάσει τραγούδια - σταθμούς, που έχουν σημαδέψει την παράλληλη πορεία τους.

Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Ματούλα Ζαμάνη

Μετά από μια ηθελημένη χειμερινή ενδοσκόπηση, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με τη Ματούλα Ζαμάνη και τους υπόλοιπους συνεργάτες τους, θα προσπαθήσουν για άλλη μια φορά να σταθούν με αυθεντικότητα και καλή διάθεση στο μουσικό γίγνεσθαι του φετινού καλοκαιριού.

Αυτό τον καιρό τελειώνουν ένα δίσκο, που προέκυψε από τις ηχογραφήσεις παλιότερων εμφανίσεών τους. Θα έχει τίτλο «5 Χειμώνες, 6 Καλοκαίρια» και αποτυπώνει την ερμηνεία της Ματούλας στα τραγούδια του Θανάση.

Θα τον παρουσιάσουν μαζί με άλλα τραγούδια, σε ένα πρόγραμμα, που σκοπό θα έχει, να αντιτάξει στη σκληρότητα των ημερών την παρηγορητικότητα της τέχνης: «Όλα στραβά γινήκανε και όλα είν' ωραία».

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016 στα Παλαιά Σφαγεία - Ώρα έναρξης 22:00 Οι πόρτες ανοίγουν 21.00.

''Jazz+Πράξεις 2016'' στο Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο

Ο ατμοσφαιρικός χώρος του Αίθριου του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου θα είναι το σημείο αναφοράς των συναρπαστικών πράξεων που θα ξετυλιχτούν την Πέμπτη 2, την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Ιουνίου. Σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών κάποια από τις συναυλίες του ή όλο το τριήμερο θα μεταφερθούν στην αίθουσα «Αίγλη».

Έχοντας καταγραφεί ως μια από τις πιο ζωντανές και απαιτητικές δράσεις στο συναυλιακό χάρτη του είδους στη μακρόχρονη παρουσία του, το «Jazz+Πράξεις» επιφυλάσσει στους πολυάριθμους θερμούς φίλους του τρεις μοναδικές βραδιές καταθέτοντας ένα φιλόδοξο πρόγραμμα, που περιλαμβάνει κορυφαία ονόματα μέγιστου καλλιτεχνικού διαμετρήματος από την παγκόσμια και την ελληνική μουσική σκηνή. Τέσσερα σπουδαία σχήματα θα ανέβουν στη σκηνή προσφέροντας μια ολοκληρωμένη άποψη από διαφορετική κάθε φορά εκκίνηση και οπτική και καταθέτοντας τις αναμφισβήτητες ικανότητές τους, τις ιδέες τους, τον αυτοσχεδιαστικό οίστρο τους, την φαντασία και τις μελωδικές και ρυθμικές προτάσεις τους.

Η τζαζ γεμάτη χρώματα, αισθήσεις, ποικίλες μεταμορφώσεις και αντανακλάσεις σε ένα ευρύτατο φάσμα στυλ και αισθητικών κατευθύνσεων δίνει τα διαπιστευτήρια της σε ανεπανάληπτα ραντεβού με το κοινό.

Οι δυο διεθνούς φήμης ξένες συμμετοχές με το JoachimKühnTrio και το ντουέτο των AndySheppard-RitaMarcotulli, εκτός από την σφραγίδα των εντυπωσιακών και διάσημων καλλιτεχνικών υπογραφών, αποτελούν αποκλειστικές εμφανίσεις για το «Jazz+Πράξεις 2016», ενώ τα δυο συγκεκριμένα σχήματα με αυτή τη μορφή εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Εκτός των μεγάλων διεθνών συμμετοχών και του TaniaGiannouliEnsembleμε την θυελλώδη πορεία σε Ελλάδα και εξωτερικό (πλήθος βραβεύσεις και εγκωμιαστικές κριτικές), υπογραμμίζεται και η τοπική μουσική δημιουργία με το SakisTsinoukasTrio (δυο εκλεκτοί μουσικοί της περιοχής συμπράτουν με έναν καταξιωμένο στην Αθήνα μουσικό, που θα ανοίξει το τριήμερο. Το πρόγραμμα του «Jazz+Πράξεις 2016» έχει ως εξής:

Πέμπτη 2 Ιουνίου, ώρα 21.00

-Sakis Tsinoukas Trio

-Tania Giannouli Ensemble

Παρασκευή 3 Ιουνίου, ώρα 21.30

Joachim Kühn Trio «Beauty & Truth»

*Με την υποστήριξη του Goethe Zentrum Patras

Σάββατο 4 Ιουνίου, ώρα 21.30

Andy Sheppard-Rita Marcotulli.

Omar Faruk Tekbilek And Friends στο Αρχαίο Ωδείο Πατρών

Omar Faruk Tekbilek And Friends στο Αρχαίο Ωδείο Πατρών

«Η μουσική είναι η παγκόσμια γλώσσα, ο συνδετικός κρίκος των λαών. Δεν εκπροσωπώ καμιά εθνικότητα όταν παίζω. Θεωρώ ότι η δύναμη της μουσικής ενώνει τους ανθρώπους. Στο άκουσμά της οι έριδες και οι διαφορές εξαφανίζονται και αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλο μιλώντας με την ψυχή. Όταν επικοινωνούμε σʼαυτό το επίπεδο, είναι εύκολο να δημιουργηθεί αρμονία και ειρήνη». Omar Faruk Tekbilek 

Ο Ομάρ Φαρούκ Τεκμπιλέκ είναι ένας από τους πιο αγαπημένους μουσικούς στην Ελλάδα, ένας από τους σπουδαιότερους πρεσβευτές της ανατολίτικης μουσικής, ένας χαρισματικός οργανοπαίκτης ο οποίος παίζει, μπαγλαμά, ούτι και κρουστά. Η μουσική του έχει τις ρίζες της βαθιά στην παράδοση, αλλά και σημαντικές επιρροές από σύγχρονα μουσικά ιδιώματα. Η έμπνευσή του απορρέει από τον μυστικισμό, την παράδοση, τον ρομαντισμό και τη φαντασία. Αντιμετωπίζοντας τον εαυτό του σαν αγγελιοφόρο της ειρήνης, επιδιώκει να συνεργάζεται με μουσικούς από διάφορες χώρες. 

Η πολύ-ποικιλότητα που διαφαίνεται στη μουσική του τον καθιστά μοναδικό στο είδος του. Έχει συνεργαστεί με πλήθος μουσικών διεθνούς φήμης, όπως τον τρομπετίστα Don Cherry, τον rock drummer Ginger Baker, γνωστό από τις συνεργασίες του με τον Eric Clapton και τον Jack Bruce, την Ofra Haza, τον Bill Laswell, Peter Erskine, Trilok Gurtu, Jai Utall και άλλους πολλούς. 

Έχει επενδύσει μουσικά πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές και έχει συμμετάσχει σε πολλές ηχογραφήσεις. Είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο ελληνικό κοινό: “Η Ελλάδα είναι χώρα έμπνευσης, ιστορίας και λίκνο του πολιτισμού. Η ελληνική κουλτούρα και ο ελληνικός πολιτισμός είναι αυτός που έχει δημιουργήσει τη γέφυρα μεταξύ ανατολής και δύσης. Γι’ αυτό και επιθυμούσα να συνεργαστώ με Έλληνες μουσικούς, επειδή η αρμονία της ελληνικής μουσικής είναι σαν μια δεύτερη φωνή που κυλάει στις μελωδίες μου”, έχει πει χαρακτηριστικά...

Ένα ταξίδι από την Κωνσταντινούπολη μέχρι το Αιγαίο, σε συνεργασία με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. 

Συντελεστές: 
Omar Faruk Tekbilek—neι , κρουστά, φωνή 
Bahadir Sener - - κανονάκι 
Γιάννης Παπαϊωάννου -- ούτι, μπουζούκι 
Βαγγέλης Καρήπης - κρουστά 
Κώστας Μερετάκης - - κρουστά 
Γιάννης Δημητριάδης-- πιάνο, keyboards 

Special Guests: ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ & ΦΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ 

Ώρα έναρξης 21.00 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Διακεκριμένη Ζώνη (πρώτες σειρές αριθμημένες ): 30 ΕΥΡΩ, Γενική είσοδος: 18 ΕΥΡΩ 
Φοιτητικό, κάτοχοι κάρτας ανεργίας: 15 ΕΥΡΩ 

Kωστής Μαραβέγιας

O Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει στην αγαπημένη του Πάτρα ένα χρόνο μετά το περυσινό αξέχαστο sold out party του στα Παλαιά Σφαγεία πιο ανανεωμένος από ποτέ με νέα δισκογραφική δουλειά. 

Ο αγαπημένος ερμηνευτής Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegal) «οργώνει» την Ελλάδα με τις ζωντανές και μόνιμα sold out συναυλίες του και επιστρέφει για άλλο ένα μοναδικό live.

Ο γνωστός σε όλους μας τραγουδοποιός από τις επιτυχίες του «Welcome To Greece», «Που Να Βρω Μια Να Σου Μοιάζει», «Δε Ζητάω Πολλά», «Άσε με να μπω», «Λόλα», «Το καλοκαίρι έφυγε» κ.α, , θα βρίσκεται στην Πάτρα την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016!

Φραγκούλης - Περρής στα Παλαιά Σφαγεία

Το καλοκαίρι του 2016 o Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής, o νέος διεθνής Έλληνας τραγουδιστής, μας ταξιδεύουν στα θαύματα της ελληνικής μουσικής με αφορμή τα ντουέτα που ηχογράφησαν στο καινούριο τους άλμπουμ, «Κιβωτός». 

Οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, αγαπημένοι του ελληνικού κοινού και εκλεκτοί ανάμεσα στους ομότεχνούς τους παγκοσμίως, θα πραγματοποιήσουν μία σειρά από συναυλίες σε μικρές και μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα και την Κύπρο παρουσιάζοντας τη νέα τους δισκογραφική δουλειά που κυκλοφορεί στις αρχές Μαΐου. 

Ο Μάριος και ο Γιώργος με την «Κιβωτό», σας χαρίζουν απλόχερα μερικά από τα ωραιότερα ελληνικά τραγούδια του ‘80 και ’90, που υπογράφουν οι πιο σπουδαίοι συνθέτες και στιχουργοί αυτής της γενιάς που άγγιξαν τις καρδιές μας. Δημιουργίες των Κραουνάκη, Νικολακοπούλου, Ρεμπούτσικα, Γαλάνη, Μικρούτσικου, Αντύπα, Αλεξίου, Παπαδημητρίου, Γκανά, Καββαδία, Αδελφών Κατσιμίχα, Μαχαιρίτσα, Καραΐνδρου, Ιωαννίδη, Λάγιου, Χατζιδάκι και Γκάτσου, σε νέες, ευφάνταστες και σύγχρονες ενορχηστρώσεις του Πέτρου Κλαμπάνη. 

Ερμηνεύοντας αυτά τα τραγούδια-μύθους, ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής θα συμπαρασύρουν το κοινό σε βραδιές μέθεξης και θα θυμίσουν σε όλους τη δύναμη της μουσικής. Με την «Κιβωτό», οι δύο καλλιτέχνες υπόσχονται στον κόσμο συναυλίες που θα σιγοψιθυρίζει από την αρχή ως το τέλος, θα ερωτευτεί, θα ονειρευτεί, θα σκεφτεί διαφορετικά, θα νιώσει ξανά την ελπίδα και θα πιστέψει στα θαύματα. 

Η «Κιβωτός» φέρνει την αισιοδοξία και την καλή μουσική σε πολλές ελληνικές πόλεις αυτό το καλοκαίρι.

Στις 13 Ιουνίου κάνουν στάση στην Πάτρα στο χώρο των Παλαιών Σφαγείων. 

Τιμή εισιτηρίου προπώλησης : 13 ευρώ 
Γενική είσοδος : 15 ευρώ 
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:30 
ΑΝΟΙΓΜΑ 21:00

Γιώργος Μαζωνάκης - Μαλού

Το καλοκαίρι είναι περίοδος για... περιοδείες. Έτσι, ο γνωστός και ταλαντούχος Γιώργος Μαζωνάκης θα ετοιμάσει βαλίτσες για να γυρίσει την Ελλάδα και να διασκεδάσει τους θαυμαστές του.

Κάνοντας tour, λοιπόν, στην χώρα δεν θα μπορούσε να μην επισκεφθεί και την Πάτρα. Έτσι, στις 2 Ιουλίου ο τραγουδιστής φτάνει στην πόλη μας και συγκεκριμένα στα Παλαιά Σφαγεία, για να την απογειώσει.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αυτό το καλοκαίρι πρωτοτυπεί καταθέτοντας μια διαφορετική μουσική πρόταση.

Οκτώ μεγάλες συναυλίες σε οκτώ επιλεγμένες πόλεις σε ανοικτούς χώρους.

Ένα διαφορετικό μουσικό ταξίδι κάτω από τα αστέρια που δίνει τη δυνατότητα στον ανατρεπτικό Γιώργο Μαζωνάκη να παρουσιάσει όλο το ρεπερτόριό του, με τραγούδια που έχουν γίνει επιτυχίες και να ξεδιπλώσει το αστείρευτο ταλέντο του μέσα από τη σκηνική του παρουσία και την ασυναγώνιστη επαφή του με το κοινό.

Μαζί του η Μαλού!

Γαλάνη - Τσαλιγοπούλου - Νέγκα

Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα ένωσαν τις φωνές τους για πρώτη φορά το χειμώνα που μας πέρασε, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα βασισμένο στο λαϊκό τραγούδι. Το αποτέλεσμα ήταν μία σειρά μαγικών παραστάσεων που αγκαλιάστηκαν από το κοινό, έγιναν sold out και γνώρισαν αλλεπάλληλες παρατάσεις. O θρίαμβος λοιπόν συνεχίζεται αυτό το καλοκαίρι, σε ανοιχτούς χώρους σε ολόκληρη την Ελλάδα! 

Στο πρόγραμμα αυτό όλα και όλοι έχουν λόγο: Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Τσιτσάνης, Παπαϊωάννου, Ξαρχάκος, Λοΐζος, Ζαμπέτας αλλά και Πάνου, Καλδάρας, Μητσάκης, Μούτσης, Σπανός, Νικολόπουλος. Δίπλα στους μεγάλους δημιουργούς, σμυρναίικα αλλά και παραδοσιακά και σύγχρονα τραγούδια βρίσκουν τη θέση τους με τρόπο απλό, μαγικό. 

Οι τρεις κυρίες, με χαρά και μεγάλο σεβασμό τραγουδούν αυτά που διατηρεί μέσα μας η μνήμη, τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο, στις αυθεντικές τους εκτελέσεις αλλά και διασκευασμένα.

Στην Πάτρα πρόκειται να έρθουν στις 06/07 στα Παλαιά Σφαγεία.

Μαζί τους στη σκηνή και η ομάδα των 9 εξαιρετικών μουσικών που ενώνει την Ανατολή με τη Δύση, το κανονάκι με την ηλεκτρική κιθάρα, τους πολιτισμούς που φέρουν και δένουν τα τραγούδια μεταξύ τους. 

Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Μετά από έναν πολύ επιτυχημένο χειμώνα και τη θερμή ανταπόκριση του κοινού με 6 sold out εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, καθώς και 3 sold out εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ξανά την Άλκηστη Πρωτοψάλτη που επιστρέφει για μια συναυλία στις 7 Ιουλίου στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πάτρας!

Το παρελθόν και το παρόν του τραγουδιού, τραγούδια αγαπημένα που βγαίνουν ξανά στο φως!

Μία δυνατή μουσική βραδιά που ξεσηκώνει τις αισθήσεις, μία διαφορετική προσέγγιση με τραγούδια αγαπημένα που βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια γεμάτα αναμνήσεις και γίνονται πολύτιμα.

Νατάσα Μποφίλιου

Ύστερα από τις sold out παραστάσεις του χειμώνα που συζητήθηκαν όσο λίγες στην Αθήνα η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν την ξεχωριστή ΒΑΒΕΛ το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα. 

Θα συστήσουν τα νέα τραγούδια του ομώνυμου δίσκου στους χιλιάδες θαυμαστές τους αλλά θα παρουσιάσουν και όλες τις μεγάλες επιτυχίες της πορείας τους καθώς και σοφά επιλεγμένες διασκευές σπουδαίων τραγουδιών, δημιουργώντας συνειρμικά μικρές θεματικές ενότητες, σε ένα πρόγραμμα που έκλεψε καθολικά τις εντυπώσεις κοινού και κριτικών την σεζόν που μας πέρασε.

Στην Πάτρα πρόκειται να έρθει στις 05/09 στα Παλαιά Σφαγεία.

Αυτά από συναυλίες προς το παρόν αφού μέρα με τη μέρα προστίθεται και μία ακόμα. Από παραστάσεις τι έχει το πρόγραμμα;


Πολλές είναι και οι θεατρικές παραστάσεις που θα κάνουν στάση στην Πάτρα μέσα στο καλοκαίρι. Αφορμή γι' αυτό είναι το Διεθνούς Φεστιβάλ 2016 του Πολιτιστικού Οργανισμού – Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Πατρέων. Το πρόγραμμα έχει ανακοινωθεί. Πάμε να δούμε ποια σπουδαία έργα και καλλιτέχνες θα φιλοξενήσει η πόλη μας.

 - Στις 4 και 5 Ιουλίου 2016, στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο, θα δούμε την «Ζωή του Γαλιλαίου» του Μπρεχτ, σε σκηνοθεσία του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Κώστα Καζάκου, με τον ίδιο στον ομώνυμο ρόλο.

- Στις 12 και 13 Ιουλίου 2016, οι Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη θα παρουσιάσουν τον Αριστοφανικό «Πλούτο» σε μετάφραση Κ.Χ. Μύρη και σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη, με τους Γ. Κιμούλη, Γιάννη Μπέζο, Πέτρο Φιλιππίδη, Παύλο Χαϊκάλη, Αλμπέρτο Φάις, κ.α.

- Στις 15 & 16 Ιουλίου 2016 στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας του Δήμου, θα ανέβει στο Αρχαίο Ωδείο η παράσταση όπερας του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, Opera Studio, “Διδώ και Αινείας” σε σκηνοθεσία του Μίχαελ Ζάιμπελ.

- Στις 27 & 28 Ιουλίου 2016, το Αρχαίο Ωδείο, θα φιλοξενήσει από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, την παράσταση «Επτά επί Θήβας» του Αισχύλου, μια δυνατή πολιτική τραγωδία, που ανεβαίνει σε μια νέα, σύγχρονη μετάφραση του ποιητή Γιώργου Μπλάνα και σε σκηνοθεσία του διεθνούς φήμης Λιθουανού σκηνοθέτη Τσέζαρις Γκραουζίνις, ο οποίος είχε συνεργαστεί πριν λίγα χρόνια με το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας. Ο Γιάννης Στάνκογλου θα ερμηνεύσει – σε διπλή διανομή με τον πρωταγωνιστή του ΚΘΒΕ Χρίστο Στυλιανού– τον ρόλο του Ετεοκλή. Μαζί τους θα είναι η Νάντια Κοντογεώργη (Αντιγόνη), η Ιώβη Φραγκάτου (Ισμήνη), ο Αλέξανδρος Τσακίρης (Κήρυκας), κ.α. καθώς και ένας 14μελής χορός νέων ηθοποιών.

- Στις 22 και 23 Αυγούστου 2016, στις 21.30, επίσης στο Αρχαίο Ωδείο Πατρών, θα παρουσιαστεί η παράσταση της ΦΙΛΟΘΕΑΤΟΝ Α.Ε. «Συρανό» με τον Αιγιώτη ηθοποιό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, σε σκηνοθεσία και δραματουργική επεξεργασία του Γιάννη Κακλέα. Την Ρωξάνη θα υποδυθεί στην καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης η Δήμητρα Ματσούκα, ενώ παίζουν και οι Γιώργος Παπαγεωργίου, Κώστας Μπερικόπουλος, κ.α. Την μουσική της παράστασης υπογράφει ως γνωστό η Ευανθία Ρεμπούτσικα, η οποία θα δώσει την δική της μουσική παράσταση στο Αρχαίο Ωδείο στις 30 Ιουνίου 2016.

- Στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου 2016, στο Αρχαίο Ωδείο, θα δούμε την φετινή καλοκαιρινή παράσταση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΡΗΤΗΣ – «Αριστοφανειάδα» με τους Αντώνη Καφετζόπουλο, Γεράσιμο Γεννατά, Γιώργο Πυρπασόπουλο, Ευαγγελία Μουμούρη, κ.α.

- Στις 7 Σεπτεμβρίου 2016, το Θέατρο Λύχνος-Παιδική Σκηνή θα ανεβάσει την Αριστοφανική «Ειρήνη» σε διασκευή για παιδιά με την υπογραφή του Γιάννη Καλαντζόπουλου.

Μείνετε συντονισμένοι στο patrasevents.gr για νέες ανακοινώσεις!