Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 στον Μόλο της Αγίου Νικολάου διοργανώνεται το Εργαστήρι του Φωτεινού Αστεριού με διάφορες θεματικές ενότητες και δράσεις για παιδιά και μεγάλους που αισθάνονται παιδιά. Σε ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρονται τα εξής:

Παίξε στο 2ο Τουρνουά Επιτραπέζιου παιχνιδιού με έπαθλο το κύπελλο του «Φωτεινού Αστεριού», πάρε θέση για τον σχηματισμό της ανθρώπινης καρδιάς, παίξε με κατασκευές, δράσεις και μουσικοκινητική, ζήσε τα παραμύθια και να αναμένεις πολλές άλλες εκπλήξεις! Από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι κι από τις 6 το απόγευμα έως τα αστέρια να φωτίσουν!

Στο υποσχόμαστε!!!!! Θα περάσουμε υπέροχα!

Το πρόγραμμα

11.00 π.μ. -13.00 μ.μ. : 2o ΤΟΥΡΝΟΥΑ Επιτραπέζιου Παιχνιδιού

*Οι 4 ομάδες που θα διακριθούν, θα αγωνιστούν για μια θέση στο βάθρο των νικητών και θα διεκδικήσουν το κύπελλο του «Φωτεινού Αστεριού»!

13.00 μ.μ. -14.00 μ.μ. :

Βάλε καπέλο κι αντηλιακό, τρέξε, τραγούδα, μπες στο ρυθμό!

Μια καλοκαιρινή δράση μουσικοκινητικής αγωγής από την εκπαιδευτικό κι εμψυχώτρια μουσικοκινητικής αγωγής, Βιβή Αθανασοπούλου.

11.00 π.μ. -14.00 μ.μ. : To «Αστεράτο» Tραπέζι των κατασκευών

* Παράλληλα με τις υπόλοιπες δράσεις, οι μικροί δημιουργοί θα αφήσουν την φαντασία τους να κάνει θαύματα μέσα από πρωτότυπες κατασκευές!

18.00 μ.μ. -19.00 μ.μ.:

Ευχή μες στο μπουκάλι,

Κι η νεράιδα χρυσόσκονη θα ρίξει πάλι!

*Μια παραμυθένια δράση για παιδιά, αλλά και μεγάλους που αισθάνονται παιδιά, με βιωματική αφήγηση παραμυθιού από την αφηγήτρια Γεωργία Καρκάνη και ένα «ταξίδι» ονερικό από την εκπαιδευτικό Βιβή Αθανασοπούλου.

19.00 μ.μ. -20.30 μ.μ. :

Έλα κι εσύ μαζί,

ΚΑΡΔΙΑ φτιάχνουμε αληθινή!

Μια «ΦΩΤΕΙΝΗ» καρδιά θα χτυπήσει δυνατά και θα σχηματιστεί στο Μώλο της Αγίου Νικολάου!

21.00 - ……τα αστέρια να «φωτίσουν» : ζωντανή μουσική

Απαραίτητα : καλή διάθεση, ευγενής άμιλλα, κέφι και χαμόγελα!

Καλά μας παιχνιδίσματα!