Η Νατάσσα Μποφίλιου μίλησε για τον ρατσισμό που έχει βιώσει, εξαιτίας των παραπανίσιων κιλών της και όχι μόνο.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Glow, όταν ρωτήθηκε αν έχει βιώσει εμπειρία παρόμοια με εκείνη για την οποία έχει μιλήσει ανοιχτά η Adele, κάνοντας λόγο για επιφυλακτικότητα της μουσικής βιομηχανίας απέναντι στα κιλά της, απάντησε:

«Ένιωσα ρατσισμό για τα παραπάνω κιλά μου, έχω δεχτεί, όμως, και άλλου είδους ρατσισμό, που μπορεί να πονάει περισσότερο. Όλοι μας δεχόμαστε, εσύ δεν έχεις δεχτεί; Εμένα, για παράδειγμα, πολλές φορές με κοιτούσαν με μισό μάτι επειδή ήμουν πολύ νέα, π.χ. στη δουλειά, και διεκδικούσα χώρο, μέχρι το ότι ήμουν γυναίκα. Τα ξεπέρασα, όμως, όλα αυτά και προχώρησα, γιατί μέσα μου ήξερα τι ήθελα να κάνω και πώς να το κάνω. Τώρα σχετικά με την Adele, για μένα είναι μεγάλη η μαγκιά της ν’ ανατρέψει το στερεότυπο ενός ολόκληρου star system, ούσα ο εαυτός της και να έχει καταφέρει σήμερα να είναι η Νο1 σε πωλήσεις γυναίκα τραγουδίστρια. Ίσως σου φανεί λίγο χαζό αυτό που θα σου πω, αλλά νιώθω σαν να τη γνωρίζω καλά. Νιώθω ότι καταλαβαίνω τον κώδικά της. Είμαι μεγάλη fan της, τη θαυμάζω απεριόριστα».

Όσο για το πώς αδυνάτισε, εξήγησε ότι άρχισε να προσέχει περισσότερο τη διατροφή της, σταμάτησε να τρώει αργά το βράδυ και αυτό είχε αποτέλεσμα.