Σε ανακοίνωση του το  Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού σωματείου ΑμεΑ Ήφαιστος Πάτρας, τονίζει τα εξής προς τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, Υποστράτηγο, Φώτιο Τσόλκα:  

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΤΡΑΣ και ο αθλητής του Τμήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Αγγελούδης Παναγιώτης, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τη Διοίκηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλοακαρνανίας, για τη βοήθεια που προσφέρει στον αθλητή σχετικά με την προετοιμασία των αθλητικών υποχρεώσεών του.

Η βοήθειά σας είναι πολύτιμη και επιτρέπει στον αθλητή να ανταποκρίνεται στο υψηλότερο επίπεδο του αθλήματος που υπηρετεί, αφού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος στο Ατομικό της Κατηγορίας ΤΤ4‐ΤΤ5.

Πέρα από αυτή την ατομική διάκριση, ο Παναγιώτης Αγγελούδης με τον συναθλητή του Παναγιώτη Παπουτσόπουλο κατέκτησαν τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο στο Ομαδικό της αντίστοιχης κατηγορίας.

Η συμβολή της Υπηρεσίας σας στην προσπάθεια που κάνει το σωματείο μας και ο αθλητής, είναι πολύ σημαντική και αποτελεί τιμή για εμάς. Μας επιτρέπει να παρουσιάσουμε μια άρτια εικόνα της ομάδας μας και μας δίνει τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, τόσο εντός όσο και εκτός των αγωνιστικών χώρων».