Το φεστιβάλ "Αναιρέσεις 2016" καταφτάνει στην Πάτρα και έρχεται να μας βάλει στους δικούς του ρυθμούς με σύνθημα του "Νέοι αγωνιζόμαστε, νέοι θα νικήσουμε"!.

Στις 3 με 4 Ιουνίου ο χώρος των Παλαιών Σφαγείων πρόκειται να φιλοξενήσει δεκάδες πολιτιστικές και μουσικές εκδηλώσεις που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα του, σε ένα συναρπαστικό και ανατρεπτικό διήμερο. Η προπώληση των εισιτηρίων του φεστιβάλ ξεκινάει από την Τετάρτη 25 Μαΐου. Το σημείο προπώλησης είναι η Λέσχη "Αναιρέσεις" Πάτρας στη Ζαίμη 69Α.

Θυμίζουμε ότι την πρώτη μέρα του φεστιβάλ την Παρασκευή στις 3 Ιουνίου, την εμφάνισή της στην σκηνή των Αναιρέσεων θα κάνει η Πατρινή μπάντα «Tourlou the Band», ακολουθεί ο Φιλοκτήτης, ενώ στην συνέχεια εμφανίζεται ο Εισβολέας. Για το τέλος η βραδιά περιλαμβάνει λαϊκό παραδοσιακό γλέντι με τους Σκαζάκας.

Την δεύτερη μέρα, το Σάββατο στις 4 Ιουνίου, την αρχή στο μουσικό πρόγραμμα θα την κάνουν οι We.own.the.sky – Raindrops And Oceans, στη συνέχεια οι  Godsleep – The Call, ακολουθούν οι Nightstalker – Dead Rock Commandos και μετά οι Nightstalker – Line. Η Λέσχη θα είναι ανοιχτή από σήμερα μέχρι την Πέμπτη 2/6, 5:30-10:00 για να τα προμηθευτείτε.

Σπεύσατε!