Η ομάδα της Urban Act προχωράει με εντατικούς ρυθμούς το έργο της στην πολυκατοικία της Γεροκωστοπούλου και πλέον κοντεύει να ολοκληρωθεί.

Το σύνθημα είναι ένα στο πλαίσιο του Street Art Festival: Η πόλη αλλάζει! Ένας από τους βασικούς στόχους, άλλωστε, του ArtWalk 2, είναι να κάνει τους δημόσιους και κοινόχρηστους χώρους να είναι πιο φιλικοί, διώχνοντας το γκρίζο από την καθημερινότητά μας και γεμίζοντας την ζωή μας με χρώματα.

Οι καλλιτέχνες του δρόμου, οι γκραφιτάδες που συμμετέχουν "Graffiti Art" με βάση αυτό σκεπτικό προχωρούν τις εργασίες τους, δίνοντας φαντασία και τέχνη στα κτίρια και στους χώρους που υπάρχουν γύρω μας.

Η τοιχογραφία στην πολυκατοικία της Γεροκωστοπούλου πρόκειται να αποτελέσει ένα από τα χαρακτηριστικά σημεία της περιοχής που θα κεντρίζει το ενδιαφέρον του επισκέπτη, αλλά και των ανθρώπων που αγαπούν αυτό το σημείο της Πάτρας.

Δείτε τις φωτογραφίες του Ηλία Ποταμίτη, του Ανδρέα Γ. Μίντζα και του Δημήτρη Κοζάρσκι, τραβηγμένες με το drone, για να πάρετε μια γεύση από το πώς θα είναι από εδώ και στο εξής μία από τις ψηλότερες πολυκατοικίες της Πάτρας.