Eίτε ετοιμάζεστε να μοιραστείτε με τον καλό σας όρκους αγάπης είτε θέλετε να γιορτάσετε την βάπτιση του μωρού σας το Τam Toom στο Ρίο είναι ένας από τους πιο δημοφιλής χώρους της πόλης που μπορεί να κάνει αξέχαστη την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας.

Βρίσκεται σε ένα μοναδικό σημείο λίγα μόλις μέτρα από την θάλασσα, έχει την ιδανικότερη και πιο «πράσινη πλατεία» για διοργάνωση του party/δεξίωσης σας ενώ ενδείκνυται για κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση.

Πρόσφατα φιλοξενηθήκαμε στον χώρο του, καλεσμένοι σε βάπτιση και μόνο καλά λόγια έχουμε να πούμε για έναν χώρο που είχαμε συνδυάσει (εσφαλμένα) περισσότερο με μπάνιο στην θάλασσα, καφέ και cocktails.

Έχει όλα τα χαρακτηριστικά «πολυχώρου» και μας το επιβεβαίωσε με το παραπάνω!


Δύο ουσιαστικοί χώροι (εκτός παραλίας) χωρίζονται νοητά ανάμεσα στην πλούσια φυλλωσιά των πανύψηλων δέντρων του…

Διατίθεται ένας μεγάλος χώρος (κλειστός και ανοιχτός) που μπορεί να φιλοξενήσει τους καλεσμένους σας για φαγητό, αλλά και μπαρ που θα πιείτε (μετά τις τυπικές χαιρετούρες) τα ποτά και τα κοκτέιλς σας, σαν να είστε σε νησί!

Το Tam Toom είναι εύκολα προσβάσιμο, ευέλικτο στις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης με υψηλή αισθητική!


Ο συνδυασμός ποιότητας στο menu του με τα χρήματα που θα χρειαστεί να ξοδέψετε θα σας ικανοποιήσει ενώ είναι ότι πρέπει αν θέλετε λίγο ρομαντισμό στην ζωή σας…

Περιτριγυρισμένο από ένα καταπράσινο τοπίο, όπου η φύση φλερτάρει με την πολυτέλεια είναι από τους χώρους που χαιρόμαστε ιδιαίτερα να προτείνουμε σε φιλικά ζευγάρια και συγγενείς…

Ρωτήστε τους για περισσότερες πληροφορίες ενώ μπορείτε να ρίξετε μια «ματιά» στο album που ακολουθεί από την βάπτιση στην οποία βρεθήκαμε!