Η ΤΟΒΕΑ και το Seatrac επιστρέφει και αυτό το καλοκαίρι στις παραλίες της περιοχής.

Το ηλεκτροκίνητο κάθισμα που σχεδίασε η ομάδα του TOBEA, μετά από σχετική εισήγηση του Πατρινού Γεράσιμου Φεσσιάν φέτος θα εγκατασταθεί σε δύο σημεία της περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Πρόκειται για μία δωρεά από την ΤΟΒΕΑ, μία εταιρία που έχει στενές σχέσεις με την Πάτρα και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, αφού η έμπνευση για το ηλεκτροκίνητο κάθισμα προήλθε από τις παραλίες της περιοχής μας όπου και δοκιμάστηκε για πρώτη φορά.  

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση στο facebook: «Η ομάδα της ΤΟΒΕΑ συνεπής στην προσπάθεια για βελτίωση της ποιότητας ζωής των ΑμεΑ επανέρχεται μετά την περσινή  της απουσία στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος κάνοντας δωρεά την παραχώρηση και εγκατάσταση δυο SEATRAC για την θερινή περίοδο του 2016.

Συγκεκριμένα θα εγκατασταθεί άμεσα ένα SEATRAC στην παραλία του Αγ Βασίλειου και ένα ακόμα στην παραλία Πλάκες στο Κατάκολο Ηλείας. Ελπίζουμε να συμβάλουμε ώστε αυτό το καλοκαίρι να είναι το πιο διασκεδαστικό για ακόμα περισσότερους φίλους!».

Ήδη η τοποθέτηση του στην παραλία του Αγίου Βασιλείου έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας. Να σημειωθεί ότι η ΤOBEA έχει κερδίσει δύο φορές το πρώτο βραβείο καινοτομίας στο διαγωνισμό «Η Ελλάδα Καινοτομεί».