Σοκαρισμένοι και ανάστατοι είναι οι γονείς που πηγαίνουν τα παιδιά τους στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό που βρίσκεται στην πλατεία Τριών Ναυάρχων, στην Πάτρα.

Το σκηνικό που είδαν τις προάλλες, την ώρα που σχολούσαν τα μικρά τους παιδιά από τον Παιδικό Σταθμό τους έκανε να ανησυχήσουν και να αναστατωθούν.
Απέναντι ακριβώς από την είσοδο του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού, σε παγκάκι της πλατείας κάθονταν τέσσερα νεαρά άτομα που ήταν σε ημι – λιπόθυμη κατάσταση, σχεδόν αναίσθητοι από χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ο ένας μάλιστα από αυτούς, σύμφωνα πάντα με κάποιους γονείς που βρίσκονταν μπροστά στο σκηνικό, ψέλλιζε κάτι λόγια και δείχνοντας μία επιθετικότητα σε κάποια στιγμή, προσπάθησε να ορμήσει προς το μέρος τους.

Ήταν όμως τόσο χάλια που δεν τα κατάφερε, αφού όπως έλεγαν οι ίδιοι γονείς, νωρίτερα πρέπει να είχε προχωρήσει σε χρήση, κάνοντας ένεση σε δημόσια θέα! Όλα αυτά απέναντι από έναν Δημοτικό Παιδικό Σταθμό.

Οι γονείς, λοιπόν, πήραν ανάστατοι τα παιδιά τους και έφυγαν αμέσως από το σημείο. Βέβαια υπάρχει ένα θέμα εδώ: Τι θα έπρεπε να απαντούσαν οι γονείς στα παιδιά τους αν αυτά τους ρωτούσαν γιατί οι νεαροί ήταν σε τέτοια κατάσταση;

Γιατί τα παιδιά φυσικά καταλαβαίνουν και ένα τέτοιο σκηνικό δεν ταιριάζει με την παιδική τους αθωότητα.