Σε κακή κατάσταση βρίσκονται οι δρόμοι της περιοχής των ΑΤΕΙ στην Πάτρα, κοντά στο Μπεγουλάκι.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής το πρόβλημα με την κατάσταση στους δρόμους είναι σημαντικό, αφού υπάρχουν αρκετές λακκούβες οι οποίες όταν βρέχει σχηματίζουν «λιμνούλες».

Επιπλέον, υπάρχει σημαντικό πρόβλημα με τους αγωγούς της ΔΕΥΑΠ που σπάνε κι έτσι οι λακκούβες γεμίζουν νερά και οι δρόμοι μετατρέπονται σε λασπόδρομους. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην οδό Δοξαρά, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι κάτοικοι, σπάει ένας αγωγός τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.

Οι κάτοικοι αναγκάζονται να σκάβουν μόνοι τους τον δρόμο για να ρίξουν επάνω λίγο χαλίκι και να τον καλύψουν με πίσσα, μπας και βελτιώσουν την όλη κατάσταση. Όταν όμως ένας αγωγός σπάει, οι κάτοικοι είναι αναγκασμένοι να πιάσουν και πάλι δουλειά, ξεκινώντας από την αρχή.

Δεν είναι όμως μόνο οι δρόμοι. Στην Φιλίππου Ολυμπιάδας, εκεί όπου υπάρχει ένα μικρό παρκάκι, τα χόρτα έχουν φτάσει να είναι τόσο μεγάλα που έχουν ξεπεράσει το ένα μέτρο.

Το πρόβλημα θα είναι ακόμα πιο μεγάλο τώρα που έχουμε φτάσει στο καλοκαίρι, αφού αν δεν τα κόψει κάποιος το παρκάκι είναι σίγουρο ότι θα γεμίσει από φίδια και τρωκτικά. Όλα αυτά σε απόσταση 100 μέτρων περίπου από το ΤΕΙ…