Οι «Αναιρέσεις 2016» πλησιάζουν και η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Σε δύο περίπου εβδομάδες από τώρα, στις 3 με 4 Ιουνίου, ο χώρος των Παλαιών Σφαγείων θα γεμίσει από κόσμο, μελωδίες, μουσικές και ρίμες.

Οι καλλιτέχνες και τα μουσικά συγκροτήματα που έχουν προσκληθεί από την νεολαία Κομμουνιστικής Απελευθέρωσης για να ανέβουν στη μουσική σκηνή των Αναιρέσεων θα δώσουν μια άλλη γεύση, σε ένα φεστιβάλ που δεν είναι απλά και μόνο ψυχαγωγικό ή αναψυχής, αλλά περνάει το δικό του μήνυμα κάθε χρόνο.

Ένα μήνυμα που μένει διαχρονικό, όσο διαχρονικές είναι και οι ιδέες των φίλων των Αναιρέσεων, απέναντι στην ίδια την κοινωνία, την οργάνωση και την δομή τους, αλλά και τον τρόπο που βλέπει κανείς τα πράγματα. Οι Αναιρέσεις κλείνουν φέτος 18 χρόνια ζωής.

Τα φεστιβάλ εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1998 και από τότε μέχρι σήμερα έγινε θεσμός στην συνείδηση της νεολαίας, των φοιτητικών οργανώσεων και όχι μόνο.  

Από τότε μέχρι σήμερα πέρασαν από την σκηνή των Αναιρέσεων δεκάδες καλλιτέχνες, δεκάδες μουσικά συγκροτήματα, δεκάδες ομιλίες, δρώμενα και πολιτικές εκδηλώσεις, όπως και δεκάδες συνθήματα.

Πάρτε εδώ μία γρήγορη γεύση από τα 18 αυτά χρόνια των Αναιρέσεων!