Για τα όσα έφυγαν και τα όσα ενδιαφέροντα έρχονται μίλησε στο patrasevents.gr, o Kωνσταντίνος Λέκκας, ο οποίος ακόμα και μετά το κλείσιμο του Ηome club στην Γερμανού, συνεχίζει το ίδιο επιτυχημένα τα parties του.

Mαζί με την ομάδα του, προτείνουν τον «δικό τους» ξεχωριστό ήχο και μας προσκαλούν σε βραδιές που απευθύνονται στα «απαιτητικά» αυτιά των clubbers αυτής της πόλης.

Να σημειώσουμε πως την Κυριακή 22 Μαΐου το Home αποχαιρετά την χειμερινή σεζόν στο Cabana club (Aσκληπιού 9) με Μikee, Manolaco, Tap, Nico Rac & Alexskyspirit!


P.E. Τι είναι το «Ηοme Project» και τι επιδιώκετε μέσα από τις συνεργασίες – events που πραγματοποιείτε;

Κ.Λ. «Το “Home project” δημιουργήθηκε από εμένα και τον τότε γραφίστα μου, Βαγγέλη Βασιλάτο. H φιλοσοφία του ήταν ο κόσμος που θα ερχόταν να διασκεδάσει να νιώθει σαν στο σπίτι του!

Έτσι όταν φτιάχτηκε το Ηοme club στο ισόγειο του Μεγάρου Γαλανοπούλου δημιουργήσαμε το project στον 1ο όροφο σαν lounge room!

Ο στόχος μας ήταν να προσφέρουμε έναν τελείως εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης μακριά από τα τότε δεδομένα που επικρατούσαν στο nightlife της εποχής!

Η επιτυχία του ήταν ότι μπορούσες να έρθεις ακόμα και με τη φόρμα του γυμναστηρίου και τα sneakers σου και να νιώθεις σαν στο σπίτι σου, χωρίς να φοβάσαι «μην φας πόρτα»! Μετά το κλείσιμο του ΗΟΜΕ προσπαθούμε να κρατήσουμε ζωντανή αυτή την φιλοσοφία μέσα από τα διάφορα clubs με τα οποία συνεργαζόμαστε!».


"Ο κάθε ένας που δεν έχει καν σχέση με την μουσική πλέον κάνει πάρτι με μονό σκοπό το χρήμα"

P.E. Φέτος το χειμώνα πήραμε μια πολύ καλή ιδέα από τα parties σας. Συνεργάζεστε με συγκεκριμένους παραγωγούς και djs ή είστε ανοιχτοί σε προκλήσεις/προσκλήσεις;

Κ.Λ. «Οι συνεργασίες μας βασίζονται σε ανθρώπους που γνωρίζω προσωπικά από την δεκαετή μου θητεία στην Μύκονο και στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στις φιλικές σχέσεις που διατηρούμε από τη δεκαετία του 1990. Με τους περισσότερους από αυτούς συνεργάστηκα και στο Cavo Paradiso!

Πάντα είμαι ανοιχτός σε νέες προτάσεις και συνεργασίες όταν αυτές είναι κοντά στην φιλοσοφία του HOME project. Έχουμε ήδη ξεκινήσει συνεργασίες με ανθρώπους που δεν φαντάστηκα ότι θα συνεργαζόμουν ποτέ και όλα πηγαίνουν καλά».

P.E. Το να «ακουμπήσει» επάνω σας κάποιος επιχειρηματίας δεν είναι εύκολο. Οι σχέσεις εμπιστοσύνης κλονίζονται στην νύχτα;

Κ.Λ. «Ανοίγεις μεγάλη κουβέντα! Δυστυχώς η House έγινε της μόδας και περιλαμβάνει όλο το φάσμα πλέον της ποπ και εμπορικής κουλτούρας! Ο κόσμος έχει μπερδευτεί!

Ο κάθε ένας που δεν έχει καν σχέση με την μουσική πλέον κάνει πάρτι με μονό σκοπό το χρήμα!

Δεν τον ενδιαφέρει αν κάποιος άλλος το κάνει σοβαρά η αν είναι τρόπος ζωής γι' αυτόν. Πρόσφατα αναζητώντας χώρο για να πραγματοποιήσω το τελευταίο event της σεζόν παρατήρησα απίστευτο κόμπλεξ σε πολλούς!

Μάλιστα στο τελευταίο μου ραντεβού με γνωστό μαγαζί πέρασαν 3 εβδομάδες και αφού μου είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό στον χώρο τους έμαθα από τον dj που θα έπαιρνε μέρος ότι τον πήραν να το κάνουν μόνοι τους στο μαγαζί που μου αρνήθηκαν! Τα συμπεράσματα δικά σας!

Τώρα όσον αφορά τις σχέσεις της νύχτας θεωρώ ότι επικρατεί ένας πανικός για να επιβιώσουν όλοι και αντί να κάνουν υπομονή και να επενδύσουν στα μαγαζιά τους, είτε σε ήχο και ποιότητα είτε σε προσωπικό, προχωρούν σε κινήσεις απελπισίας νομίζοντας ότι θα σωθούν. Τα μαγαζιά πλέον δεν έχουν ταυτότητα και ο κόσμος μιας ηλικίας που έχει ακόμα να ξοδέψει κάποια χρήματα κουράστηκε από τα ίδια και τα ίδια»!


P.E. Την επιτυχία ή αποτυχία ενός party την χρεώνεστε εσείς θέλοντας και μη. Είναι κάτι που σας αγχώνει;

Κ.Λ. «Η αλήθεια είναι ότι όταν ένα πάρτι έχει επιτυχία την απολαμβάνουν όλοι, το μαγαζί που μας φιλοξενεί, η ομάδα, oι djs και εγώ! Όταν όμως το event δεν πάει καλά το βάρος και η ευθύνη σίγουρα πέφτει σε εμένα! Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα όσα έγιναν εκτός έδρας του Home έχουν πάει πολύ καλύτερα από της προσδοκίες μου! Πρόσφατο παράδειγμα το after πάρτι στο Cabana με τον Christian Cambas!

Πραγματικά δεν είναι κάτι που με αγχώνει! Αν και είναι από τα “ακριβά” party γιατί καλούμε guest παραγωγούς και είμαστε ίσως το μοναδικό “με είσοδο” , ο κόσμος που μας ακολουθεί το καταλαβαίνει και μας στηρίζει.

Εγώ από την άλλη κάνω ότι καλύτερο μπορώ, δίνω τον καλύτερό μου εαυτό έτσι ώστε να έχουμε τον ποιοτικότερο ήχο (γι αυτό ευχαριστώ τους αδερφούς "Στόλα"), σωστή εξυπηρέτηση για τον κόσμο ,”σωστά” ποτά και djs, την ανάλογη υποστήριξη και φυσικά την φιλοξενία».


P.E. Η επιλογή για τους καλλιτέχνες που θα πάρουν μέρος στο τελευταίο event πως προέκυψε;

Κ.Λ. «Όλο το support του event και την τελευταία πινελιά την έχω αναλάβει εγώ! Πολύ σημαντικό ρόλο όμως παίζει και η ομάδα! Έτσι το διαφημιστικό κομμάτι εδώ και χρόνια το έχει αναλάβει το patrasevents.gr, και ο φωτογράφος του, Γιάννης Σαρηγιάννης. Το team του HOME είναι πάντα εκεί, για την εξυπηρέτηση του κόσμου!

Υπάρχουν παρά πολλοί που θα ήθελα να καλέσω για το πάρτι στις 22.5 αλλά υπήρχε πρόβλημα με τα dates των υπολοίπων!

Επίσης προσπάθησα να ακούσω το κοινό μας και αποφάσισα το τελευταίο πάρτι να το κάνω με τους καλλιτέχνες που μου ζητούσαν περισσότερο!

Ο Μikee θεωρώ ότι είναι ένας ζωντανός θρύλος για την μουσική σκηνή στην Ελλάδα, ο Manolaco για μένα είναι ο ποιο ταλαντούχος Έλληνας στο είδος του και καταξιωμένος σε Ελλάδα και εξωτερικό με τεράστιες προοπτικές για διεθνή καριέρα. Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα τους εμπιστεύεται όλα τα μεγάλα και μικρά της events.

O Tap και ο Nico Rac ανήκουν στην ομάδα του Μanolaco και είναι παρά πολύ ταλαντούχοι! Μαζί τους θα εμφανιστεί και για πρώτη φορά ο Alexskyspirit (cube) που είναι ένας dj που έχει παίξει με μεγάλα ονόματα στην Ελλάδα! Είναι ο vέος συνεργάτης στην ομάδα του Hοme».


"Το ΗΟΜΕ πλέον είναι ιδέα, είναι φιλοσοφία"

P.E. Τι να περιμένουμε για το καλοκαίρι; Ποια τα σχέδια σας;

Κ.Λ. «Τα σχέδια μας για το καλοκαίρι είναι να μπορέσουμε να κάνουμε κάποια events με αξιόλογα clubs η beach bars ,όχι μόνο στην Πάτρα! Αυτά δεν θα είναι πολλά, αλλά λίγα και καλά! Το βάρος για εμάς πέφτει στο 2ο ΗΟΜΕ project festival που τα έσοδα πάνε για να υποστηρίξουμε ανθρώπους με σωματικά και ψυχολογικά προβλήματα! Όλο αυτό για να στηθεί θέλει παρά πολύ χρόνο, σωστή οργάνωση και πολύ καλό σχεδιασμό! Στόχος μας φέτος είναι να ξεπεράσουμε τα 2.000 άτομα και να έρθουν καλεσμένοι djs από το εξωτερικό».

P.E. Υπάρχει περίπτωση το HOME να επιστρέψει στην αρχική του έδρα στην Γερμανού 10;

K.Λ. «Το ΗΟΜΕ πλέον είναι ιδέα, είναι φιλοσοφία! Δεν νομίζω ότι όλα αυτά χωράνε σε κάποιο σταθερό σημείο, μόνιμα»!