Συγκίνηση, χαμόγελα ικανοποίησης και περηφάνειας και πολλά πολλά συγχαρητήρια θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για τον απόηχο της θεατρικής παράστασης "Το Μεγάλο μας Τσίρκο" από τη ομάδα θεάτρου του 2ου Γυμνασίου Πατρών. Οι δύο παραστάσεις που δόθηκαν στις 11 και 12 Μαΐου είχαν πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς ήταν άρτιες από κάθε άποψη.
 
Οι μαθητές έδωσαν πραγματικά τον καλύτερό τους εαυτό συγκινώντας και διασκεδάζοντας τους θεατές. Την πρώτη μέρα τίμησε και γέμισε χαρά τόσο τις υπεύθυνες καθηγήτριες όσο και τα παιδιά, η παρουσία του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας κ. Κώστα Καζάκου. Καθόλη τη διάρκεια της παράστασης ο κ.Καζάκος χειροκροτούσε με θέρμη  και στο τέλος της παράστασης εμφανώς συγκινημένος, συνεχάρη τα παιδιά λέγοντάς ότι των συγκίνησαν πραγματικά πολύ τόσο με τον ενθουσιασμό τους, που είναι απαραίτητος για την συγκεκριμένη παράσταση, όσο και με τη συγκέντρωσή τους. Ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εξετάσεις τους και τους παρότρυνε να δώσουν μεγάλη προσοχή στο σχολείο και στη μελέτη των μαθημάτων τους. 
 

Τέλος, η κ.Ισμήνη Καβαλλάρη υπεύθυνη του τμήματος Πολιτιστικών Θεμάτων της Δ/νσης Β'θμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας συνεχάρη με τη σειρά της τα παιδιά και τους μοίρασε επαίνους για τη συμμετοχή τους στην παράσταση.
 
Υπεύθυνες καθηγήτριες στις οποίες αξίζουν επίσης, πολλά συγχαρητήρια είναι οι Μαρία Φούκα, Αγγελική Λοτσάρη και Γιώτα Οικονόμου. Μαζί με τα παιδιά σ'όλη τη διαδρομή των προβών κουράστηκαν, γέλασαν, έκλαψαν, όμως το αποτέλεσμα τους δικαίωσε. Πραγματικά όλοι κάτι πήραν απ'αυτήν την παράσταση, καθώς το κείμενο του Ιάκωβου Καμπανέλλη δυνατό και πάντα επίκαιρο. Για τα σκηνικά υπεύθυνη καθηγήτρια η κ.Κατερίνα Σκαρπέντζου με τη συμμετοχή μαθητριών του Γυμνασίου. Πολλά συγχαρητήρια στο 2ο Γυμνάσιο Πατρών που πραγματικά αντιμετωπίζει την τέχνη σε όλες τις μορφές της, με σεβασμό και υπευθυνότητα.
 
(Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου)