Πλησιάζουμε προς τις αρχές του καλοκαιριού, η θερμοκρασία ανεβαίνει και μπορεί ο καιρός να μην έχει σταθεροποιηθεί ακόμα, όμως αυτό δεν εμπόδισε δεκάδες Πατρινούς να κάνουν εξόρμηση στις γύρω παραλίες το Σαββατοκύριακο.

Έτσι, οι κοντινές παραλίες στην Πάτρα είχαν αρκετό κόσμο, τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή, με την θάλασσα βέβαια να είναι αρκετά κρύα, χωρίς όμως αυτό να τους σταματά, κάνοντας έτσι τις πρώτες τους βουτιές.

Μαζί με τις πρώτες βουτιές, έρχονται και οι χαρές της θάλασσας, τα παιχνίδια στην παραλία και η ηλιοθεραπεία με τις ώρες κάτω από τον ήλιο. Αρκετοί μάλιστα προτίμησαν να κάνουν εξόρμηση σε ακόμη πιο μακρινές παραλίες, κυρίως προς την Δυτική Αχαΐα εκεί που τα νερά συνήθως είναι πιο ζεστά.

Η παραλία λοιπόν της Καλόγριας, της Λακκόπετρας και των υπόλοιπων ακτών της περιοχής είχαν αρκετό κόσμο το Σαββατοκύριακο. Συμπερασματικά, μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα του Μάη, όμως το καλοκαίρι έχει φτάσει και οι εξορμήσεις στις παραλίες, κυρίως τα Σαββατοκύριακα, έχουν ξεκινήσει από τώρα.